Hjælp fra gaveeksperten – hvad giver man til hvilken type?

Notesbog

Skal du finde den perfekte gave til manden der har alt? Det er svært ikke? Næsten umuligt. Men bare rolig der er hjælp at hente fra gaveeksperten! Gaver er dejlige, men kan også være roden til stress og jag. Overlad hovedkvalerne til gaveeksperten og få mere ro i sjælen.

Gaver til ham eller hende der elsker papirvarer

Kender du en, der elsker papir, notesbøger og plancher? Så er der masser af gode ideer til, hvad du kan købe til dem i gave. Det kan for eksempel være en notesbog med logo. Så kan du få trykt personen navn på bogen, så den er helt personlig.

Hvis personen har sin egen virksomhed, kan du inspirere dem til at trykke bøger med logo ved at give personen det første eksemplar.

Gaver til kæresten

Prøv for eksempel med en weekendtaske med initialer. Hvorfor ikke give kæresten en taske med hans initialer på, så kan han besøge dig med stil i weekenden. Initialerne står i våbenskjoldet, samtidigt med at tasken har 2 små rum og 1 stort.

Gaver til far

Prøv her med en indgraveret grillkuffert, indgraveret til far, så man rigtigt kan se hvem der styrer grillen i hjemmet. Gaveeksperten.dk har også en aluminiums kuffert indeholdende et grillsæt af rustfrit stål der kan indgraveres – en hæderlig gave som langt de fleste ville sætte pris på. Indgraveringen kan være op til 15 tegn. Du kan eksempelvis skrive GrillMester Jakob, det ville enhver da blive enormt glad for.

Gaver til brormand

Gavesæt med bil produkter. Hvilken mand elsker ikke biler? Det gør de fleste i hvert fald. Med dette plejesæt fra Victoria bliver det en fornøjelse at passe godt på sin bil og vise den frem til sine venner.  I sættet får du en masse lækre produkter til passe og pleje af bilen.
Så er den altid klar til, når du skal med ud at have en tur.

Gaver til alle og enhver

Som en af de første ideer, blev notesbøger med logo nævnt – og det er faktisk en god ide til alle og enhver. Der er meget man skal huske på i hverdagen. Gør det lettere for dig selv eller dine kære ved at give dem en notesbog der kan anvendes til stort set det hele. Måske en studiestart eller nyt semester efter juleferien?

Be the first to comment

Leave a Reply