Har du ikke råd til julegaverne?

Har du ikke råd til julegaverne?

Der er mange udgifter i hverdagen, der som regel skal betales den første i måneden, men når man nærmer sig december og juletiden, vælger mange at optage små kviklån for at kunne betale alle udgifter og samtidig få råd til julegaverne.

Som forbruger må man ofte stå på hovedet for at få hverdagen til at løbe rundt, man balancerer på en knivsæg af arbejde, studier, fritidsjob, sociale begivenheder, faste udgifter og personlig hygge. Har man ikke råd til gaver, hverken til fødselsdage, bryllupper eller jul, kan man optage et nemt og hurtigt kviklån hos Simbo. Besøg Simbo her.

Så nemt kan du optage et lån og få råd til julegaver til hele familien

I vores teknologiske tidsalder, er alt man behøver for at optage et kviklån en smartphone, tablet eller anden enhed og en netforbindelse. Der findes mange udbydere at vælge imellem, men Simbo startede deres markedsføring med en julemelodi, hvilket i sammenhæng med deres fantastiske rente, gør at mange forbrugere vælger at optage deres lån hos denne udbyder.

Det eneste man skal oplyse, er navn, adresse, kontooplysninger og svare på spørgsmål om ens civilstatus, boligforhold, årlige indkomst samt om man er registreret i RKI og er medlem af en A-kasse. Derefter kan man hurtigt sende sin låneansøgning af sted og få svar samme dag. Bliver man godkendt til et kviklån har man oftest pengene på kontoen i løbet af ganske få timer, hvorefter man straks kan komme i gang med at købe årets julegaver til familie og venner.

Spar op og sikr dig mod økonomisk nedgang

Det kan være svært at spare op i en hverdag, hvor indtægt og udgifter nærmest udligner hinanden på månedlig basis. Er man i fast arbejde bør man derfor melde sig ind i en A-kasse, der vil hjælpe en, hvis man pludselig står uden arbejde. Besøg Danske A-kasser og få hjælp til at vælge den helt rette for dig.

A-kasser er den bedste selvhjælp man kan skaffe, da ens A-kasse vil sørge for udbetaling af dagpenge, hvis man bliver fyret eller må sige sit job op. Som hovedregel skal man have været tilmeldt en A-kasse i minimum 12 måneder, før man kan få udbetalt dagpenge.

Især mange unge har ikke overskud til en A-kasse, hvorfor man ofte ser dem ’pendle’ mellem forskellige uddannelser for at modtage SU i stedet for kontakthjælp. Man bør dog altid melde sig ind i en A-kasse, da denne også kan hjælpe med andre ting i forbindelse med en fyring eller opsigelse.

Be the first to comment

Leave a Reply