Gode gaveideer til nybyggerne

Gode gaveideer til nybyggerne

Som alle der har gennemgået processen er klar over, er nybyggeri en lang og yderst trættende proces. Det eneste lys for enden af tunnelen er når hjemmet står færdigt. Her kan man nemlig invitere alle ens venner og bekendte til at se det nye hus, der har taget så mange måneder at bygge.

Men hvis og når du bliver inviteret til et sådant gilde, skal du naturligvis have en gave med. Man kan ikke komme tomhændet til et rejsegilde, eller den første fest i hjemmet. Men hvad er her den perfekte gave?

Det er altid klogt at vurdere parret som par, i stedet for som individer. Hvad mangler de til deres nye hus? Hvad er noget der ville være lækkert ikke selv at skulle købe? Sørg for at det du køber, er noget der passer til begivenheden – det bør være noget til hjemmet.

Find noget til det nye hjem

At finde noget til det nye hjem bliver højst sandsynligt ikke nogen vanskelig mission, da det nye hjem garanteret mangler stort set alt. Det er muligt at de har taget de mest essentielle ting med, såsom en seng. Men ofte føler folk at de gerne vil fylde deres nye hjem med smukke nye ting.

Her kan du eventuelt vælge et råt sofabord lavet i planker. Sofaborde er typisk ikke hvad man starter med at købe til sig selv og er derfor den perfekte gaveidé. Men det er naturligvis stadigvæk en god idé at holde gaven mere eller mindre neutral. Et plankebord er perfekt i denne situation. Det er ikke mange hjem, der ikke kan bære et plankebord ved sofaen.

Der er et væld af muligheder når der skal findes gaver til nybyggerne. Det vigtigste er blot at det er noget neutralt nok til at passe ind i de flestes hjem – og naturligvis at det kan byttes!

En gave der kan distrahere fra byggerodet

En gaveidé de fleste ikke overvejer, er en gave der ikke har noget med deres hjem at gøre som sådan. Langt de fleste vil uden tvivl komme med små ting til hjemmet, såsom planter og pyntegenstande. Du kan derfor overveje at gå en helt anden retning med din gave.

Hvorfor ikke købe parret noget, der kan distrahere fra al den stress, de har gået med i flere måneder? Hvorfor ikke købe dem en gave i form af en oplevelse? Giv nybyggerne en brunchtur i byen, en overnatning på en Bed & Breakfast eller måske en lækker vinsmagning. På denne måde kan de komme lidt væk fra murene i hjemmet og håndværkerne et par timer – takket være dig. Der er mange gode ting at sige om de traditionelle gaver, men en utraditionel gave er måske værd at overveje.

Be the first to comment

Leave a Reply