Giv kæresten en gave, du selv vil blive glad for

gave

Det er altid dejligt at få en gave. Om det er til en fødselsdag, juleaften eller på en almindelig torsdag, så er det dejligt at vide, at nogen har tænkt på dig. Der ligger nemlig altid nogle tanker bag en gave. Giveren har tænkt, at du vil blive glad for den. Står du selv og mangler en gave til kæresten, så kan du skabe en win-win-situation. Du kan nemlig give hende noget, som du selv vil få glæde af: Frækt undertøj. Det vil være til glæde for jer begge. Selvom det er hende, der skal have det på, så vil I på en måde begge komme til at bruge det.

Glæd hende – og dig selv

Giver du hende en gave, som I begge kan nyde, er det ekstra godt. Hun bliver glad for gaven og for tanken bag. I bliver begge glade for at tage gaven i brug. Når hun ifører sig det frække undertøj, vil det lige så meget være godt for dig som for hende. Det er helt okay at give hende en gave, som du også selv får noget ud af. Det kan blive et problem, hvis du gør det hver gang. Men en gang imellem er okay. En gang imellem kan du godt give hende en gave, som I kan være fælles om at nyde. Klassikeren er billetter, men I kan også nyde noget lækkert undertøj sammen.

Find den rette anledning

Når du giver hende noget så intimt som undertøj, så må du vælge anledningen med omhu. Afhængigt af hendes personlighed og hendes forhold til sin familie skal du måske ikke give hende gaven til en familiemiddag. En gave, som I begge kan nyde, egner sig rigtig godt til en helt almindelig torsdag. Der behøver ikke at være nogen speciel anledning. Det kan være en fordi-jeg-elsker-dig-gave. Hun kan bare få den, fordi hun fortjener lidt forkælelse. Hun behøver ikke at nøjes med at få gaver, når hun har fødselsdag, eller det er jul. Det kan godt være en anledning, at det torsdag, og at hun er en god kæreste. Det vil også gøre hende endnu mere overrasket og glad.

Be the first to comment

Leave a Reply