Giv et tilskud til internet i gave

lille gave

Måske har du et barn, der enten er flyttet hjemmefra, eller står og skal flytte hjemmefra lige rundt om hjørnet. Det kan også være, du bare gerne vil give en god gave til en, der står dig nær – måske en partner?

Hvis du er helt på bar bund med, hvad du skal give, kan du jo overveje at give et tilskud eller et betalt abonnement til internet. Det er noget, de fleste vil sætte pris på. Læs nedenfor hvad du skal være opmærksom på, inden du finder en udbyder.

Derfor skal du give et internetabonnement i gave

Julen nærmer sig, og det samme gør alle de mange ønskesedler, hvor du år efter år må overveje, hvilke ønsker du vil tilgodese denne jul. Måske vil du mest af alt bare selv have lov til at udpege en gave, vedkommende ikke har ønsket sig. Noget du ved, vil betyde meget, men som vedkommende endnu ikke selv har overvejet.

Særligt hvis du har et barn, der lige er flyttet hjemmefra, vil det være oplagt at give et tilskud til én af de større udgifter. Du ved sikkert af egen erfaring, at pengene er små, når man studerer og selv skal betale regninger.

Et oplagt valg vil derfor være enten at betale for et internetabonnement, eller netop give et tilskud til et abonnement. Valget står dig frit for. Det kan også være, du har en partner, der ofte brokker sig over internettets hastighed, men I endnu ikke har fået tjekket op det. Måske er tiden inde til, at I skal finde en ny internetudbyder. Din partner vil helt sikkert takke dig for, at du har taget initiativ til at rette op på problemet og oveni vil give det i gave.

Sådan vælger du

De fleste vil gerne, at deres internet har en god hastighed, så man slipper for at skule væbne sig med tålmodighed, hver gang man er på internettet. Det er blandt en af de faktorer, du skal være ekstra opmærksom på, når du søger at finde den helt rigtige udbyder.

Faktisk er det en god idé, hvis du tjekker op på det nuværende abonnement. Det er klart lettest, hvis det er din partner, du vil give gaven til. Test hastighed ved at lave en hastighedstest på det nuværende internet.

Hastighedstesten skal helst foretages 3-4 gange, før du får den optimale måling. Når det er gjort, kan du afgøre, hvorvidt den kommende udbyder skal have en hurtigere forbindelse, eller om hastigheden fungerer nogenlunde.

Be the first to comment

Leave a Reply