Giv et mordmysterie i gave

Mordmysterie

Mangler du en oplevelse at give dit personale på næste firmatur? Eller mangler du gaven, til ham der har alt og altid stiller sig tilfreds med at få sokker? Så kan du med fordel invitere til Stormesterens gådefulde logemiddag. Det bliver en spændingsfyldt aften med mad, drikke og et vaskeægte mordmysterie! Det er gaven, som giver en på opleveren, og som sent vil blive glemt.

En hårrejsende oplevelsesgave

Oplevelsesgaver går man aldrig galt i byen med, og slet ikke hvis det inkluderer muligheden for at være med i et vaskeægte spil Cluedo! Dette er den ultimative oplevelsesgave, som får hårene til at rejse sig og adrenalinen til at pumpe. Som gæst til logemiddagen skal man finde sin indre Sherlock Holmes frem, når det skal opklares, hvem det er i lokalet, som har forgiftet Stormesteren. Dørene er låst, og nøglen er spærret inde i Stormesterens kiste. Nu er det op til middagens gæster at opklare mordet, samtidig med at de skal få fat i nøglen. For at klare opgaverne skal deltagerne løse ti Da Vinci gåder.

Derudover skal de finde deres indre skeptiker frem. Under middagen vil der nemlig være mulighed for at afhører de mistænkte logebrødre og -søstre, samt gennemgå deres alibier. Det bliver ikke nemt, når morderen skal findes. Det kommer til at kræve både fingerfærdighed, kløgt og masser af teamwork, når nøglen skal skaffes og mysteriet opklares!

Autentisk og overbevisende

Deltagerne får lov til at leve sig helt ind i oplevelsen, som både indebærer hestevogn, kostumer og rekvisitter i autentiske omgivelser. Om du vil opleve mordmysteriet i København, Jylland eller på Fyn, det er helt op til dig eller gavens modtagere at bestemme. Der er nemlig et hav af forskellige lokationer at vælge imellem. Hvordan lyder et mordmysterie på et tomt og gammelt gods, helt derude hvor kragerne vender? Måske vil et gammelt fængsel være mere spændingsfyldt? Der er nærmest ingen begrænsninger for, hvor oplevelsen kan finde sted. Med andre ord, der er lagt op til en autentisk og stemningspræget oplevelse.

Skuespillere, forklædt som logebrødre, vil være til stede under hele seancen. Deres formål er at styre spillets gang. Men man skal for alt i verden ikke blive for gode venner med dem. En af dem kan meget vel være den ubarmhjertige morder!

En skræddersyet oplevelse

Midgaard Event, som står bag mordmiddagen, tilbyder at tilpasse oplevelsen efter deltagernes ønsker. Så skal dig og dine ansatte på teambuilding tur, så har i mulighed for at få gjort din virksomheds historie til en del af spillet. Det gør gaven til en helt unik oplevelse.

Derudover kan du vælge mellem utallige af event lokationer rundt om i landet. Så om gaven gives som en teambuilding tur til Jylland eller herretur til København, så har Midgaard Event et hav af lokationer at vælge imellem.

Så hvis du vil give en gave, som der sent vil blive glemt, så skal du invitere til mordmiddag. Det er den perfekte oplevelse til den næste firmatur, eller til manden der har alt og hans venner.

Be the first to comment

Leave a Reply