Giv en smykker i gave til den, du holder mest af

Gave med smykke

Smykker er og bliver en oplagt gave til de mennesker, du holder allermest af. For det første er der typisk tænkt nogle lidt dybere tanker, når man vælger et smykke, og for det andet, så er der tale om gaver, der som altovervejende udgangspunkt kan holde til evig tid.

Oplagte anledninger til smykker

Der er rigtig mange oplagte anledning, hvor smykkegaver er helt fantastiske. Det er vældigt populært at give smykker i dåbsgave, hvor smykket repræsenterer gavegiver og samtidig er et evigt minde for barnet – også når det bliver voksent.

Det er også oplagt at give moderen til barnet en gave, når hun har født – en såkaldt push present – som både er en tak for det barn, der er født, men som også er en kærlig anerkendelse af din elskede. Desuden vil smykket for altid repræsentere jeres lille barn.

Der findes ikke anledninger, hvor smykker ikke er passende. Fødselsdage, jubilæer, mærkedage og så videre er alle passende dage for smykkegaver. Den ultimative smykkegave er dog forlovelsesringen. Den ultimative kærlighedserklæring svøbt i en meget lille pakke, der rummer og repræsenterer jeres fælles kærlighed og fremtid.

Hvad skal du vælge?

Når du vælger smykker, skal du selvfølgelig altid overveje, hvad dit budget er. Har du ikke mange penge at kaste efter et smykke, kan du vælge sølvsmykker eller smykker i forgyldt sølv. Det koster ikke alverden, og her kan de fleste være med. Du skal blot også være opmærksom på, at sølv er et super skrøbeligt materiale, som blødgøres på ingen tid. Derfor vil ringe hurtigt kunne blive bøjede og skæve, fordi varmen fra hænderne simpelthen gør ringen blød.

Når vi taler om ringe, er det derfor næsten altid anbefalelsesværdigt at vælge guldsmykker. Kan du godt lide sølv-looket, kan du vælge en ring i hvidguld i stedet. Guld er et stærkt materiale, som ikke bøjer og bliver skævt trods fingervarme. Det bliver desuden ikke ridset, og det er således markant mere holdbart og robust mod almindelig slitage en sølv-ringe vil være. Det samme gælder for armbånd, der også – på samme måde som ringe – er disponeret for slid og slag.

Hvis du hellere vil give øreringe og halskæder, er det ikke altid nødvendigt at gå efter guldet. Her kan sølv være ganske udmærket, da hverken halskæder eller øreringe er placeret på et ”udsat” sted. Ved forgyldt sølv skal du dog være opmærksom på, at forgyldningen relativt hurtigt vil blive slidt af og/eller se mat ud.

Hvordan vælger du det rigtige smykkebrand

Afhængig af anledningen skal du altid vælge et smykkebrand, du stoler på, og som du synes har de rette værdier. Det kan være en tillidssag at købe et dyrt smykke, og du skal derfor kunne stole på det smykkebrand, du vælger. Læs mere om dit valg her

Hvis du vil have din ring, halskæde og så videre med ædelsten, så find et brand, der vil garantere dig, at ædelstenene er etisk udvundet og under ordentlige forhold for de mennesker, der arbejder der. Så føler du dig tryg hele vejen rundt.

Be the first to comment

Leave a Reply