Giv en personlig gave med wallstickers

wallstickers

Dette er sponsoreret indhold

Det kan sommetider være svært at finde en god gave. De fleste vil gerne give en personlig gave, som viser, at man har tænkt på modtageren af gaven. Det kan dog nogle gange synes svært at finde en personlig gave, som kan bidrage med præcis det budskab, man gerne vil give med gaven. På Smartstickers.dk kan man finde alskens postkasse-stickers og wallstickers, som kan bruges i alle hjemmets rum. Wallstickers kan bidrage med ekstra personlighed til et rum, eller fungere som et legende element på eksempelvis børneværelset. Stickers kan bidrage med både noget æstetisk pynt til væggene i hjemmet, eller som sjove og skøre indslag i de forskellige rum. Blandt andet ved hjælp af sjove citater eller budskaber til eksempelvis badeværelset, køkkenet eller børneværelset.

Personliggør en gave ved at designe den selv

Hos SmartStickers kan man vælge stickers i allerede eksisterende design, eller man kan designe dem selv. Stickers kan være gode som personlige gaver, da man kan vælge nogle med budskaber eller motiver, som betyder noget for både en selv og for modtageren. En postkasse-sticker kan eksempelvis virke meget personlig, da man både kan vælge at få navnene på, men også kan pifte den ofte ellers kedelige postkasse op med motiver af eksempelvis hele familien. Der findes både allerede eksisterende design, men man kan også vælge at lade sig inspirere af dem, for at designe en selv. 

Med wallstickers kan man også designe dem selv. Er man i tvivl om designet, kan man søge inspiration blandt de i forvejen eksisterende designs, eller man søge efter gode råd og vejledning. Designer man selv en gave, kan det personlige budskab virke endnu mere kraftfuldt og tydeligt, og det kan således få større betydning for både giveren selv og for modtageren. Det er med til at vise, at man er gået op i at finde og eventuelt kreere en gave, som giveren synes er den helt rette for modtageren.  

Giv gaver med budskaber

Wallstickers er en personlig gave, som kan pryde i alle hjemmets rum og pifte væggene op på en lidt mere anderledes måde end eksempelvis billeder eller malerier. Der findes både wallstickers med motiver, tekst eller velkendte citater, som kan indeholde budskaber, man synes er vigtige, eller som man ved, at modtageren af gaven vil synes er vigtig. Har man et citat eller noget tekst, som betyder noget for både giveren og modtageren af gaven, kan man også vælge at designe en wallsticker med det. Det kan også være et bestemt motiv, som har en særlig betydning. 

En gave kan sommetider virke upersonlig, men der skal som regel mindre til end, man tror for at give en personlig gave. Stickers kan være en god måde at give en ekstra personlig gave, som viser, at man har tænkt på modtageren, samt viser, at man har gjort sig umage med at finde en gave, som har lidt ekstra betydning. 

Be the first to comment

Leave a Reply