Giv en fræk julekalender til kæresten

fræk julekalender til kæresten

Skal dig og din kæreste give hinanden en lækker julekalender i år? Men ved du ikke helt, hvad han eller hun kunne tænke sig? En fræk julekalender er en perfekt julekalender til din kæreste, da I skal bruge den sammen. Så kan I skabe en fræk og sensuel december, hvor i med noget frækt fra kalenderen hver dag tæller ned til jul.

Læs med og få ideer til, hvad den frække julekalender skal indeholde for at gøre jeres forhold endnu mere hot. Du kan også besøge hjemmesiden her og få eksempler på en fræk julekalender, som dig og din kæreste kan bruge i løbet af hele december.

Frækt legetøj

Er dig og din kæreste vild med at eksperimentere i soveværelset? Så kan det være, at I skal have en julekalender med sexlegetøj, så I kan få lov til at eksperimentere endnu mere i soveværelset.

Her vil I få nyt spændende legetøj, I sikkert ikke har prøvet at bruge før. Med sexlegetøj behøver i heller ikke bruge meget af jeres overskud fra indkøb og arrangementer i december. Her er det super nemt og dejligt, når I efter en lang dag kan bruge lidt tid på at forkæle hinanden med legetøjet.

Her vil I helt sikkert få en sjov december. Frækt legetøj behøver ikke kun være dildoer og vibratorer. Håndjern, frække kostumer til rollespil, bundløse trusser, penisringe, massageolie eller ideer til jeres næste frække aften er også blot nogle af de mange muligheder, en fræk julekalender kan give jeres aftener sammen i december.

En hjemmelavet fræk julekalender

Måske føler du dig ikke så inspireret af de mange julekalendere, som findes i butikkerne og på nettet. Det kan være, du ikke føler dig tryg ved mange af produkterne, eller at du allerede har dem derhjemme i forvejen. Her kan en hjemmelavet fræk julekalender være en god mulighed, hvor du får muligheden for at skræddersy den, så den passer perfekt til dig og dit parforhold.

En ide, som ikke koster penge, er, at du kan tage 24 frække billeder af dig selv og vise eller sende dem til din kæreste i løbet af december måned. Din kæreste vil helt sikkert elske at modtage din personlige frække julekalender. Billederne er også perfekte teasere, så din kæreste kan glæde sig til at komme hjem til dig hver dag i december. Han eller hun har helt sikkert ikke tænkt på andet i løbet af dagen.

Be the first to comment

Leave a Reply