Giv en anderledes gave med en tur i mystery room

Mystery room

Det kan være en rigtig udfordring, når du skal ud for at finde en gave til en, som du holder af. For de fleste voksne mennesker ønsker sig ofte ikke særlig meget. Det skyldes primært den luksus, at rigtig mange af os har masser af penge.

Det betyder, at vi egentlig bare kan gå ud og købe de praktiske ting i hverdagen, som vi har brug for. Ønsker vi os noget særligt til os selv, har vi også mulighed for at spare lidt sammen og købe dette uden at tænke mere over det. Så hvordan skal man være kreativ og finde en god gave?

Oplevelser er det nye hit inden for gaver

Men faktisk er der masser af gode gaveidéer. Du skal bare være klar til at tænke i lidt andre baner end dem, som du er vant til.

Et godt tip er at gå væk fra idéen om, at en gave skal være en materiel ting. Mange ser det nemlig som et krav, at der ligger en faktisk pakke på gavebordet. Men nogle gange kan det være endnu federe at give et minde i gave end et stykke tøj eller et smykke.

Der findes et væld af oplevelser derude

For de fleste af os er begrebet oplevelsesgaver nok ikke helt ukendt længere. Vi kan se utallige eksempler på dem overalt på internettet, og så kan vi tit se de fine små bokse med forskellige oplevelsesgaver stå fremme i de lokale butikker.

Disse oplevelser passer tit ind i nogle specifikke kategorier; der er selvforkælelse, madoplevelser, action og romantik. Faktisk er mange af gaverne så klassiske, at de ikke engang er særlig innovative længere. Derfor kan du med fordel være endnu mere kreativ med din egen oplevelsesgave.

Mystery room er den perfekte oplevelse

Her kan du med fordel introducere den heldige modtager af din gave til den verden af sjov, som udgøres af mystery rooms. Et mystery room er et andet ord for et escape room, et koncept der lige nu er ekstremt oppe i tiden. Det er det, fordi mystery rooms er virkelig sjove.

Konceptet er simpelt; i bliver lukket ind i et rum som en gruppe af mennesker – det kan være sammen med venner eller familie. Rummet har et tema. Det kan for eksempel være gys, mordgåde eller eventyr. Sammen skal i forsøge at løse forskellige gåder for at finde vejen ud af rummet igen.

Et mystery room kombinerer socialt samvær, logik og sjov

Det, der er med til at gøre oplevelsen med et mystery room så særlig, er, at det føles utrolig livagtigt at være inde i rummet. Fordi man fysisk befinder sig derinde, bliver man grebet af stemningen.

Derudover er en tur i mystery room den perfekte gave, fordi den har lidt af det hele; her får i lov til at være sammen. I skal bruge jeres hjerner og tænke og samarbejde, men samtidig er det både sjovt og spændende at konkurrere mod tiden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*