Gaver til manden der har alt

Gave pakket ind i blåt

Nogle gange kan det være svært at finde på gaveideer, især hvis det er et en mand som har alt. Men fortvivl ikke. Der er masser af ideer og muligheder til manden. Også gaver han ikke har.

Kryptovaluta i gave til manden der har alt

En gave som de færreste nok har tænkt på, er at det er muligt at give en investering i kryptovaluta, som f.eks. Bitcoin som gave. Det er muligt at købe kryptovaluta og give koderne og dermed ejerskabet til manden, der har alt. Det er også muligt at købe en fysisk Wallet, hvis man vil gøre lidt mere ud af det og have et fysisk produkt samtidig. Det er her vigtigt at sikre sig at koderne er overgivet korrekt, da det ellers vil være tæt på umuligt at få dem gengivet og gaven vil gå tabt.

Gavekort

En anden mulighed er et gavekort. Det kan være et gavekort til en rejse, en lækker middag for 2 eller hvis han er til whisky eller øl en whiskysmagning. Her er der et utal af muligheder og det kommer kun an på hvad manden interesserer sig for. Det kan også være en ballonflyvning eller en omgang riverrafting, hvis han er til et adrenalin kick.

En tur til en barber

De fleste mænd elsker at komme en tur til en barber og få den helt store behandling. Det er uanset om de har skæg eller glatbarberet. En tur, hvor skægget bliver studset eller barberet af med en gammeldags ragekniv er en fantastisk oplevelse. Især det efterfølgende varme håndklæde og aftershave, der gerne skal kunne duftes på meters afstand efterfølgende, er lækkert.  Gaven kan evt. kombineres med et eksklusivt barbersæt.

Gadgets

Udvalget af gadgets er enormt og det er altid muligt at finde noget nyt og til en hver pengepung. I den lidt dyrere ende er eksklusive højtalere og hvad med et sæt, så han kan brygge sin egen øl. En ny grill med kul eller gas og gerne lidt større end naboens vil også altid virke, som en sikker gaveide.

Værktøj

Mange mænd har det med værktøj, som kvinder har det med sko og tasker. Der er altid plads til et par mere. Sådan er det også med mænd og værktøj. Også selvom de sjældent bruger det, så er det godt at have, hvis nu tilfældet skulle opstå. Med mindre du er helt opdateret med, hvad manden der har alt, har af værktøj og ved hvad hans foretrukne mærke er anbefales det at give et gavekort, så han selv kan vælge det helt rette.

Bøger

Noget der snildt kan kombineres med et køb af kryptovaluta er bøger. Det er muligt at få bøger om at handle med aktier eller kryptovaluta og dermed samtidig være med til at gøre manden klogere på den gave han har fået. Det er selvfølgelig også muligt at vælge helt andre emner. Enten inden for gør det selv og bliv klogere genren eller en ganske almindelig god krimi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*