Gaver til ham, der har alt

Gaver til ham, der har alt

Mænd kan være meget besværlige, når det kommer til gaveønsker. Dagen, hvor han har fødselsdag, kommer tættere og tættere på, og han ønsker sig de samme kedelige ting som sidste år. Du går så småt i panik – hvad skal han have i gave? Dette store spørgsmål kan være svært at besvare. Alle er forskellige, og du er muligvis den, der bedst ved, hvad lige præcis manden i dit liv, ville blive henrykt over. Hvis hovedet stadig er tomt for idéer, kommer der herunder 3 kvalificerede bud på en gave til ham.

Den personlige gave

En personlig gave er ikke kun god, fordi den er designet specielt til en person, men også fordi du her kan vise præcist hvor godt, du kender ham. Ordsproget: ”Det er tanken, der tæller”, står med sin stærkeste kraft, ved en personlig gave. Her skal du virkelig i tankeboksen. Husk tilbage på jeres tid sammen og se, om du kan komme i tanke om noget, han engang har fortalt dig. En børnebog eller tegneserie, han elskede som lille. Måske en plade, der blev spillet på replay, på den gamle pladespiller, som nu står på loftet. En sådan gave vil give en nostalgisk stemning. Desuden er der ingen tvivl om, at han vil blive rørt over at vide, at du hører og husker hans historier.

Oplevelser

Manden der allerede har alt han skal bruge, ønsker måske ikke flere materialistiske ting. Minder derimod, kan man aldrig få nok af. En oplevelse for dig og ham, kan give jer gode stunder, som I kan huske tilbage på. Du kan vælge noget, som I længe har haft lyst til at gøre sammen. Et spaophold vil give jer en pause fra hverdagen, hvor I kan nyde hinandens selskab og for alvor få noget kvalitetstid. Hvis din mand er til øl, kan du sende ham og vennerne til øl-smagning – det vil helt sikkert falde i god jord både hos ham og hans gutter.

Hverdagens mangler

Selvom han påstår han har alt, han skal bruge, er der sikkert nogle ting, der trænger til en opgradering. Hvis man kigger på de små detaljer i hverdagen, er der muligvis en gaveidé et sted. Drikker han en kop kaffe hver morgen? Så skal kaffemaskinen måske fornyes. En nyere udgave af den blå skjorte, han så ofte ifører sig, når han skal til møde på jobbet, kan også være et godt bud. Hverdagens små mangler, er en oplagt gavemulighed.

Be the first to comment

Leave a Reply