Gaven, der er guld værd

guld gaven

Vil du gerne give et helt specielt menneske en helt speciel gave, som vedkommende kan have glæde af i mange år fremover? Så tag og kig lidt på noget, der har med søvn at gøre.

Lækkert sengeudstyr

Det er måske ikke den allermest indlysende gave-idé, men den vil sandsynligvis blive årets hit hos modtageren.

Alle elsker sin seng, og alle elsker en god nattesøvn. Så egentlig kan disse gaveforslag bruges til alle. Og der er jo ret mange dele, der hører til en seng. Så tænk på modtageren, og find noget lækkert inden for kategorien. Det kan både være noget, der skal ligge oven på dynerne eller under dynerne eller et evt. sengetæppe. Eller noget andet, der er relateret til sengen.

Det kunne for eksempel være: Et smukt sengetæppe, matchende pyntepuder, et flot skind, et par runde ”pøller”, et eller to fede sengeborde eller en flot og praktisk sengegavl.

Det kunne også være noget lækkert sengetøj, en dyne, en pude eller endda en topmadras.

Der er mange muligheder. Det er bare at få det til at matche dit budget og så gå på jagt efter den helt rigtige gave til den glade modtager.

Den holdbare gave

Man kan jo sige, at vi har med nogle ret fornuftprægede gaver at gøre. Men hvad gør det egentlig, når man tænker på, at det tilmed er nogle gaver, som modtageren kan have glæde af i årevis fremover? Det har da bestemt en vis værdi.

Som en bonusting forærer du faktisk noget, som har en højere værdi end selve det, der var pakket ind i gavepapir; nemlig en øget forudsætning for en god nattesøvn. Værdien af den er uvurderlig. At sove godt om natten er forudsætningen for dit velvære og din energi. At være med til at højne det for et andet menneske er også af meget høj værdi.

En sengegave er den ultimative langtidsholdbare personlige gave.

Topmadrassens fordele

Den ultimative sengegave er naturligvis selve sengen, det overskrider nok de flestes gavebudget. På andenpladsen kommer så topmadrassen.

Topmadrassen har flere gode funktioner. Dels beskytter det selve madrassen og sengen mod slid og snavs, og dels øger den liggekomforten betragteligt.

Er den lavet af allergivenlige materialer, vil den også kunne reducere mængden af støvmider, der slår sig ned i sengen.

En god topmadras vil både kunne yde en behagelig blødhed og en vis fasthed, der former sig efter og støtter kroppen. På den måde vil den kunne være en gedigen medspiller i at opnå den optimale nattesøvn.

Topmadrassen kan være lavet af forskellige materialer. Det kan for eksempel være kunststof, latex eller memory skum. Hvad man vælger, er selvfølgelig op til den enkelte. Også her gælder, at man får kvalitet for pengene.

Find en, der passer til dit gavebudget, og som passer til den heldige modtager.

Givet med stor kærlighed

Alle gaver gives med kærlighed. Den kærlighed kan så være mere eller mindre dybtfølt, men en gave er en erkendtlighed.

Giver du en gave til nogens seng og dermed deres private liv, så vil det nok typisk være til en person, der er tæt på dig. Til gengæld vil du som sagt være bidrager til at opgradere den glade modtagers private rum. Og måske endda til vedkommendes nattesøvn. Det er faktisk ret stort.

Hvis denne person i dit liv så oven i købet er den, som du deler seng med, så er det jo en total win-win.

Giv en sengegave til én, som du holder af. Den gave vil blive brugt af modtageren hver eneste dag – eller rettere hver eneste nat i nogle år fremover. Den vil således glæde både giveren og modtageren.

Be the first to comment

Leave a Reply