Unikke gaveideer til de nye boligejere

Kvinde_og_mand_flytter

Kender du nogen, som lige er flyttet i hus? Står de i flytterod til halsen? Når du kender nogen, som er midt i at flytte, kan det være hjælpsomt at give dem en god gave, de vil kunne bruge. Derudover kan du give dem en gave til deres hjem, når det er jul eller til en fødselsdag. Sommetider kan det være svært at vide, hvad de nye husejere har brug for. Måske ved de det ikke selv, da de jonglerer mange bolde på én gang. Derfor er det en god ide at finde noget inspiration til, hvad nye boligejere muligvis kunne blive glade for.  

Hus_bliver_bygget

Hjælp til renoveringen

Når dine venner eller familie har fået nøglerne til deres nye hjem, er det sikkert mange ting, som skal renoveres. Derfor kan du give dem et tilskud til noget af den renovering. Renovering kan blive dyrt, alt efter hvor meget der skal laves. Gavemodtagerne vil derfor muligvis sætte pris på at få hjælp økonomisk. 

Små projekter i hjemmet kan gøre en stor forskel. Derfor kan du for eksempel give dem muligheden for at få skiftet deres stikkontakter. Læs mere om det på linket her. Sådan en udskiftning kan gøre en stor forskel på huset udseende. Det er måske heller ikke noget, husejeren selv har prioriteret midt i flyttestressen.  

Tilbyd din egen arbejdskraft 

Ved at tilbyde din egen hjælp vil du kunne fortælle gavemodtageren, hvor meget du holder af dem. Det kunne være hjælp med at male, sætte loft op eller grave en urtehave. I kan sammen aftale et tidspunkt, hvor arbejdet skal forgå. Du kan tilbyde en hel dags flyttehjælp og hjælpe dine venner med at komme god i gang. 

Derudover kan du sørge for mad og drikke til dagen. I kan sammen hygge jer med at flytte, hvor du kan lette lidt af den stress, som kan ske, når der flyttes. Når det gælder flytning, kan der ikke være for meget hjælp. Jo hurtigere indflytterne får sig bosat, jo hurtigere kan de slappe af og nyde deres nye hjem.

Udskiftning_af_stikkontakter

Et personligt præg på det nye hjem 

Et hus bliver nødvendigvis ikke hurtigt personliggjort, når man flytter. Personligheden i hjemmet prioriteres måske ikke til start, da det eksempelvis er vigtigere at få et ordenligt køleskab. Derfor kan du sørge for, at indflytterne kan få sat et personlig præg på deres hjem fra start af. 

Du kan for eksempel give dem en tur til fotografen. På den måde kan familien få taget et flot billede til deres nye hjem. Yderligere kan du personliggøre en gave, som du ved, de vil synes om. Det kunne være en bestemt form for tapet eller et billede fra deres yndlingssted.   

Deres hjem vil hurtigere blive specielt for dem, selv når det bliver overvældende at flytte.  

Be the first to comment

Leave a Reply