Forkæl din mand – De 6 bedste gaveråd

Forkæl din mand

Hvis du gerne vil forkæle din kæreste eller mand med en god gave og du spørger ham hvad han ønsker sig, så vil han med garanti svarer at han intet ønsker sig. Derfor bliver det ofte til en kedelig gave som et par nye sokker eller en flaske god vin. Her kan du læse 6 af de bedste gavetips til manden der ellers i forvejen har alt. Hvis du mangler flere gode ideer til gaver, så kig ind på Manliness.dk.

Gadgets

Ved du at din mand elsker små sjove gadgets, det kunne være et stegetermometer som kan slås sammen med hans iPhone og når han så griller, så kan han ligge på sofaen og følge med i hvornår stegen er færdig. Det kunne også være hans eget sæt til at brygge sin egen øl derhjemme, der findes et hav af forskellige gadgets online

En oplevelsesgave

Oplevelsesgaver er noget af det der hitter allermest for tiden, vi har alle sammen mere eller mindre alle de produkter vi mangler i hverdagen og hvis vi endelig mangler noget, så køber vi det som oftest når vi mangler det. Oplevelsesgaver er blevet populære fordi de skaber minder og fordi de giver os følelsen af at være til stede og leve det gode liv.

Tøj

Den sikre gave er altid at give et stykke tøj, det kunne være en blazer, en skjorte, et par nye boxershorts, en t-shirt, et par bukser eller måske de klassiske sorte strømper. Der er med andre ord rigtig mange ideer, vælg dog noget som du er sikker på han vil bruge og blive glad for samtidig, der er ingen grund til at tage en chance med noget som han højst sandsynligt aldrig vil få gået med.

Parfume

Hvem elsker ikke at gøre sig lækker og tage en velduftende parfume på. Det er der nok ikke mange mænd og kvinder som ikke elsker. Blandt de mest populære parfumer til mænd er jean paul, Armani, Hugo Boss, Calvin Klein og Lacoste.

Et ur

Vil du gerne give ham en ekstra stor gave, så kunne det måske være en ide med et flot ur. Find først frem til hvilken type ur han er mest til, skal det være med læder eller metal rem, hvilke farver er han til og hvilke mærker. Når du ved hvordan hans drømmeur ser ud, så kan du meget nemmere købe det rette.

Nye sko

Det er ikke kun kvinder der elsker nye sko, det gør vi mænd i den grad også. Er han til sejler sko, kondisko, pæne sko, måske sneakers eller er vi mere over i nogle støvler. På nettet er det nemt at surfe lidt rundt og samle inspiration til hans nye sko.

Be the first to comment

Leave a Reply