Firmagave: Gør medarbejderne glade med en gaveæske

Gavekurv

Firmagaver er en essentiel del af dét at drive en virksomhed med ansatte. Det styrker både sammenhold og arbejdsglæde, og så får det medarbejderne til at føle sig værdsat.

Det er de færreste ting, der vækker en lige så stor glæde hos de ansatte, som følelsen af at være værdsat. Det bringer smil og glæde frem og styrker både sammenholdet og arbejdsglæden. Generelt er der altså mange fordele ved at give firmagaver.

Samtidig er det vigtigt for arbejdsgiveren at kunne bidrage til, at medarbejderne føler, at de er værdsat og yder en god indsats, der er vigtige for virksomheden. Det afgørende for, om firmagaven bliver en succes, er, at den sender det rigtige signal. Overvej, hvilken effekt du gerne vil opnå med gaven, før du beslutter dig for, hvad det skal være.

I hvilken anledning skal gaveæsken gives?

Der er mange forskellige anledninger, hvor man kan give en firmagave, og anledningen bør i høj grad være med til at definere, hvad gaveæsken indeholder. Er der eksempelvis tale om en julegave, bør det være en en god gaveæske fyldt med lækkerier, som medarbejderne eventuelt kan nyde med familien i juleferien.

Hvis gaven derimod skal gives til kun én enkelt ansat, eksempelvis i forbindelse med et jubilæum, en nyansættelse, et bryllup eller som en afskedsgave, kan det være en god idé at vælge noget, der er mere personligt.

Giv en personlig gave ved jubilæum og lignende

Ved at give en personlig gave, viser du som virksomhedsejer eller gaveansvarlig, at du har bemærket medarbejderen, der modtager gaven, og ved, hvad han eller hun kan lide. Det sender et positivt signal om, at ledelsen bekymrer sig om medarbejderne.

Det gælder ikke bare til modtageren, men også til de andre medarbejdere, der kan glæde sig til, at det bliver deres tur til at modtage en firmagave.

Emballagen er afgørende

Når du giver en gave til dine medarbejdere, er det ikke kun indholdet, der er vigtigt. Det er ligeledes vigtigt, at gaven signalerer, at der er blevet brugt tid på at pakke den ind. Du kan finde gaveæsker på Newsale, hvis du virkelig vil imponere de ansatte.

Hvis du giver specialøl, vin eller lignende, er det ligeledes fornuftigt at finde en emballage, der egner sig til flasker. Det finder mange steder, men det kan være en god idé at købe stort ind, hvis du har mange ansatte. Der vil ofte være anledninger, hvor der skal gives en gave, og her er det smart at være grundigt forberedt.

Hvad skal du give i firmagave?

Er du i tvivl om, hvad du skal give dine ansatte, kan du købe et gavekort til dem, som de kan bruge på det, de gerne vil have. De vil i mange tilfælde bringe lige så stor glæde som eksempelvis en gavekurv eller -æske.

Faktisk kan den bringe mere glæde, da det er muligt selv at bestemme, om man vil bruge gavekortet på en oplevelse i form af en tur på restaurant, et ophold eller en fysisk ting, som de selv vælger.

Be the first to comment

Leave a Reply