Fire bløde pakker, han vil elske at få

giv en gave

Er du på udkig efter den perfekte gave til enten din kæreste, far eller bror? Men er det den samme udfordring hvert år at finde på noget spændende og brugbart? Det er heller ikke altid, at mænd har lavet en udførlig ønskeliste. Det er ikke engang sikkert, de helt selv ved, hvad de skal ønske sig. Dog er elektronik, værktøj og andet grej ofte noget, han vil kunne bruge. Det betyder omvendt, at bløde pakker ofte er ildesete. Sådan behøver det ikke være, og derfor får du i dette blogindlæg fire bud på bløde pakker, som enhver mand har brug for og vil elske at få.

Skjorten til basisgarderoben

Enhver mand vil på det ene eller det andet tidspunkt få brug for en pæn, enkel og ensfarvet skjorte. Derfor er en hvid, grå, sort eller mørkeblå én af slagsen i hans basisgarderobe uundværlig. Skjorter findes i mange forskellige mærker. Desuden i forskellige snit, som typisk opdeles i traditionel, modernfit og slimfit. Det kan være svært at udvælge den helt rigtige, men hvis du vil være på den forholdsvis sikre side, så vælg en skjorte med modernfit. Dette snit passer til langt de fleste, og samtidig er faconen elegant. Endvidere kan du vælge skjorten ud fra materialet. Linned er et stærkt fibermateriale, hvilket kan gøre skjorten en smule stiv. Derimod har bomuldsskjorter en mere blød tekstur. Mens linnedskjorter er ideelle til uformelle fester og hverdagen på kontoret, er bomuldsskjorter et godt valg til formelle begivenheder og forretningsmøder. Hans dagligdag kan du således også bruge som inspiration til at udvælge den perfekte skjorte-gave.

Pæne strømper i skoene

Det er nok de færreste, der bliver synderligt begejstrede for at pakke et par strømper op. Med mindre de rent faktisk har stået højt på ønskelisten. Ikke desto mindre kan pæne strømper i en god kvalitet være en oplagt og ikke mindst yderst brugbar gave. Strømper er en vigtigere del af dagligdagens komfort, end din far, bror eller kæreste formentligt går og tror. Fødderne er pakket ind i flere time – både i strømper og i et par sko. Derfor er det essentielt, at fødderne har nogle gode vilkår. Bambusstrømper er den perfekte gave og en vaskeægte problemløser. Bambusmaterialet har mange unikke egenskaber. Det er antibakterielt, virker varme- og fugtafledende, kan regulere temperaturen og er ikke mindst slidstærkt. Bambusstrømper bidrager derfor til tørre og friske fødder hele dagen. Bambusstrømper fås i mange forskellige design. Uanset om det skal være de klassiske sorte eller med et mønster, er modtageren af gaven sikker på pæne strømper i skoene.

Hold hoved og ører varme

En hue er et must i enhver garderobe, og en hue kan være med til at give et outfit et personligt præg. Huen kan sætte prikken over i’et på vinter- eller efterårs-outfittet, og den er en let item at skifte ud. En mand kan sagtens have flere forskellige huer liggende i garderoben – lige fra den spraglede eller mønstrede til den traditionelle sorte eller mørkegrå. Huer findes i mange forskellige kvaliteter. Materialet er afgørende for, hvor isolerende huen er, og dermed hvor god den er til at holde hoved og ører varme. Mange huer bliver fremstillet i et kunstmateriale såsom polyester. Dette materiale holder på varmen, men er knap så åndbart. Tillader gavebudgettet en dyrere variant, kan du gå efter en hue i kashmir eller merinould. Hverken kashmir eller merino kradser og er derfor yderst behageligt at have på. Uld har yderligere en fantastisk isoleringsevne, er åndbart og kan aflede varme væk hovedet.

Godt klædt på til træning

Et fjerde bud på en gave er lækkert træningstøj. De fleste mænd dyrker en eller anden form for sport – eller ønsker at komme i gang med en aktiv hverdag. En ideel gave er derfor træningstøj i en god kvalitet. Det kan være alt lige fra en smart T-shirt til et par løbetights. Selvom træningstøj ikke står på ønskelisten, vil det være en kærkommen gave hos de fleste. Om ikke andet vil træningstøj være en motivationsfaktor til at snøre løbeskoene, springe på cyklen eller smutte ned i det nærmeste fitnesscenter. Det nye tøj skal jo ikke ligge og samle støv i skabet, vel?

Be the first to comment

Leave a Reply