Find den perfekte gave i form af smykker og ure

Gave

Leder du efter en gave til ham eller hende, du elsker? Så er det værd at overveje, om personen er til smykker og ure. Der er nemlig rigtig mange muligheder, når det kommer til denne slags gaver. Og går modtageren op i det, vil gaven altid blive modtaget med stor glæde – hvilket naturligvis er meningen. Ofte er spørgsmålet bare, hvilken stil modtageren har. Både når det kommer til smykker og ure, er der et hav af muligheder. Nogle er til guld, andre er til sølv – det er altså med at kende modtageren af gaven.

Find ud af, hvordan gaven vil blive modtaget

Lad os forestille os, at du du som mand vil give din kæreste et ur fra Golden Times i gave. Umiddelbart lyder det som en god gave. Men går din kæreste hverken op i ure eller smykker i det hele tager, bliver hun måske lidt overrasket. Og ikke nødvendigvis på en positiv måde. Er hun en kvinde, der faktisk slet ikke går op i mode, tøj og smykker, ønsker hun sig nok noget andet. Åbner hun gaven og ser et fint ur, kan det altså godt såre hendes følelser. For det kan tolkes som om, at du ikke er opmærksom. Derfor er det altså med at kende modtageren.

Har man en kæreste, der måske elsker den slags, er spørgsmålet jo bare hvilken model, der passer hende bedst. Det kan godt være lidt svært at finde ud af samtidig med, at man er diskret. Er det op til jul, eller har hun snart fødselsdag, skal man nok ikke spørge. Det vil jo ødelægge overraskelsen. Men hvad gør man så? Er man helt på bar bund, må man jo være opmærksom. Se hvad, hun går med, spørge veninder og forældre og den slags. Så kommer man da lidt tættere på den perfekte gave.

Hvornår er smykker og ure en passende gave?

Vil man give en gave til nogle, man ikke har et venskabeligt eller kærligt forhold til, er smykker ikke det mest oplagte. Det er nemlig typisk noget, man giver til dem, man holder af. Dog er det ikke en upassende gave på nogen måde – lige meget om man kender modtageren, eller ej. Det er bare svært at ramme plet, når man ikke kender modtageren særlig godt. Måske går personen ikke med smykker, måske bare ikke den slags smykker, de får og meget mere.

Som tidligere nævnt, er det jo med at kende modtageren. For når det kommer til smykker, har vi alle noget, vi foretrækker. Hvis man da overhovedet går med smykker. De fleste går enten med halskæde, ur, armbånd eller ring. Dette er mest gældende for voksne mennesker. Så mulighederne er i den grad mange, når det kommer til gaver. Men får man et smykke, man slet ikke er til, er det ofte lidt akavet. Hvordan reagerer man? Kan man tillade sig at bytte gaven? Det er ofte svært at svare på, hvorfor det er med at ramme plet første gang. Er man lidt i tvivl, kan man jo altid sige til modtageren, at de bare skal bytte det, vil de hellere have noget andet.

Be the first to comment

Leave a Reply