En sjov og anderledes gave til en single

single gaven

Vi kender nok alle sammen en mand, der er single. Det er der selvfølgelig intet i vejen med, men ikke desto mindre kan det være en kende mere vanskeligt at købe en gave til en single herre.

Hvis du allerede har været den klassiske liste igennem, og givet ham de dyre hovedtelefoner, golfkøllerne, cocktailsættet eller skægtrimmeren, så skal du bare læse videre her. Der findes nemlig en sjov og anderledes gave derude, som han i virkeligheden nok vil blive endnu mere glad for.

Giv ham en Fleshlight

Ja, den er god nok; hvis du er på udkig efter en gave som din single herre virkelig vil sætte pris på, så vil en Fleshlight faktisk være helt perfekt. Hvis du skulle have lavet på bunden af havet de seneste år, så har du måske ikke hørt om verdens bedst sælgende sexlegetøj til herrer.

Men bare rolig, dette vil om et øjeblik være en saga blot. En fleshlight er ganske enkelt en revolution indenfor voksenlegetøj til mænd, hvilket millionvis af tilfredse kunder uden problemer kan skrive under på.

En Fleshlight består af et udvendigt hylster, der har samme form som en lommelygte – deraf navnet -, samt et indvendigt hylster. Dette indvendige hylster er formet efter en kvindes vagina (eller anus), og kommer i et bredt udvalg af farver, størrelser, strukturtyper og åbninger. Faktisk er en Fleshlight det tætteste man kan komme på ”den ægte vare”.

Derfor er en Fleshlight den helt perfekte gave til en single herre, idet kan tilføje en ekstra dimension til hans sexliv. Få mere inspiration her, hvis du kender en herre der ville blive glad for en Fleshlight.

Formet efter voksenskuespillere

Der findes desuden en ekstra dimension ved en Fleshlight. Der er nemlig en hel del modeller på markedet, der er specielt udformet efter nogle af de største navne indenfor voksenunderholdnings branchen. Så hvis man skulle have lyst til f.eks. at opleve hvordan det føles at have sex med pornostjernen Nina Hartley, så skal man blot vælge den Fleshlight, der bærer hendes navn. Desuden gør dette element også en Fleshlight til en ekstra sjov gave til en single herre i din bekendtskabskreds.

Du skal kende ham rigtig godt

Det siger nok sig selv, men en Fleshlight er selvfølgelig ikke en gave man skal give til hvem som helst. Det vil nok for alles vedkommende være bedst, hvis man kender modtageren rigtig godt. Ellers kan det hurtigt gå hen og blive temmelig akavet.

Det vil nok være mindre tabubelagt, hvis gavegiveren er en kvinde der på den ene eller anden måde er intim med modtageren. På denne måde vil en Fleshlight være et frækt indslag, indtil I måske ses næste gang.

Be the first to comment

Leave a Reply