En rejse er den perfekte gaveidé

Gave i sandet

En oplevelsesgave – f.eks. i form af en rejse – har i årevis været den mest populære gaveidé herhjemme. Det hænger helt åbenlyst sammen med, at de fleste danskere efterhånden er mættet af materielle goder. Derfor er det blevet meget udbredt at ønske sig oplevelser, da oplevelser og minder er mere værd end goder som elektronik, tøj, møbler m.v.

Leder du efter en god studentergave, fødselsdagsgave, bryllupsgave eller en helt fjerde gave, så bør du overveje en rejsegave. Denne gaveidé vil være et hit, hvad enten modtageren tilhører den ene eller anden aldersgruppe. Vi inspirerer dig yderligere i dette blogindlæg.

Livet er en rejse – ikke et rejsemål

Livet er en rejse – ikke et rejsemål

At rejse er at leve

Verden er en bog, og den, som ikke rejser, læser kun den første side

Du har helt sikkert stødt på ovennævnte rejsecitater op til flere gange, men har du mon gjort dig nogle dybere tanker om, hvad der menes?

I princippet er livet én lang rejse, som varierer i både varighed og indhold fra person til person. Dit mål i livet bør være at få så meget ud af det som muligt. Det er ikke til at vide, hvornår man bliver for gammel og / eller for svag til at rejse, hvorfor man skal huske at opleve og nyde verden, mens man har tiden og energien til det. Det forklarer også, hvorfor vi anbefaler dig at forkæle din kære med en rejse frem for at kaste mange penge i materielle goder, som bliver kasseret efter få års brug.

Valg af rejseform

En rejse er en pragtfuld gaveidé, jovist, men en rejse er jo ikke bare en rejse. I dag findes der adskillige former for rejser. Der findes ikke kun solrejser og skirejser, men også cykelrejser, storbyrejser, vandrerejser, dykkerrejser og mange flere. Med så mange muligheder er det alfa og omega, at du kender modtageren godt og ved, hvad vedkommende interesser sig for. Er du på bar bund, kan du overveje at købe et rejsegavekort, så modtageren selv kan bestemme, hvor han eller hun vil rejse hen.

Find evt. inspiration på følgende side: https://www.uniquetravel.dk/

Overhold dit budget

Selvom en rejsegave er en alletiders gaveidé, så er det vigtigt, at du lægger og overholder dit budget. Det skal jo helst ikke være sådan, at du bruger så mange penge på gaven, at du nærmest ikke har råd til at få smør på brødet resten af måneden. Der findes hverken skrevne eller uskrevne regler for, hvor meget man skal give for i forskellige sammenhænge, hvorfor vi vil lade dig om at vurdere dette.

Be the first to comment

Leave a Reply