En plakat til stuen er den perfekte gave

flotte plakater

Med en flot og moderne plakat til stuen, er aldrig til at gå galt i byen med. Plakaten kan hænges overalt i stuen, og kan virkeligt gøre en stor forskel på boligindretningen.

Du kan sammensætte flere mindre plakater sammen, eller sætte flere store op på hver væg i stuen. En plakat er med andre ord, en helt perfekt gave både til kvinder og mænd, der går op i deres hjem.

Plakater til enhver smag og stil

Plakater er flotte og kan forvandle enhver kedelig hvid væg, til en hel kunst væg med dit eget personlig præg. Der findes en serie af forskellige design plakater inden for bestemte kunstarter og nicher.

Kort fortalt kan plakater til stuen erstatte ægte kunst, som i forvejen er en rigtig omkostelig pyntegenstand. Hvad angår plakater til indretningen, er der utrolig mange muligheder. Det handler i sidste ende om boligstil og smagssag, og du syntes passer bedst ind til din stue.

Moderne plakater er det nye gavehit

Alle kan bruge en ekstra plakat til stuen. En flot plakat er med andre ord, det helt nye gavehit til manden eller kvinden, der har alt. Skulle plakaten ikke passe ind til stuen, så kan de altid sætte den op i et af de andre værelser.

Soveværelset er et pragtfuldt sted, hvor den kan være lidt diskret, især hvis der er tale om et særligt kunstværk, som kun høre til i et soveværelse. Moderne plakater er desuden populære fordi, at de ofte referere til ting i hverdagen, eller ofte er præget af minimalistisk design.

Plakater til børneværelset er også en mulighed

Det er ikke kun voksne, der synes godt om flotte plakater. Børn synes i allerhøjeste grad også godt om plakater, fordi de er dekoreret med deres ynglings figur eller karakter fra fjernsynet.

Sjove motiver og farver er med til, at løfte humøret på selv en kedelig og regnfuld dag, og giver en god stemning på et børneværelse.

Her er et lille udpluk af de populære børneplakater:

  • Zoo alfabet plakat
  • Tal plakat
  • Dyre plakat
  • Cykelmyggen og dansemyggen
  • Pokemon plakat
  • Verdenskort plakat

Flotte plakater til lave priser

Udvalget af flotte plakater er kort sagt enormt. Der findes alle typer vægdekorationer, til at pynte din stue med. Kunstplakater i minimalistisk design, er et de mest populære, der hænger på de skandinaviske stuers vægge. Folk elsker kunst og det subjektive motiv gør det så unikt, som det overhovedet kan blive.

Motivet behøver ikke altid at give mening, men blot det er et smukt at se på. Priserne varierer meget og starter typisk fra 250 kroner til et par tusinde, for en rigtig fed plakat.

Tag f.eks en klassisk plakat med abstrakt kunst i farver, med en dansk kunstner bag, vil prisen ligge omtrent 600 kroner.

Til en mørk stue og mørke møbler vil denne type kunst plakat være et godt bud. Til gengæld vil en lys stue med højt til loftet, være godt beklædt med en plakat med Visse Vasse, kort over Danmark, kort over storbyer eller akvarel portrætter. Med andre ord skal du vælge, hvad du synes er smukkest til dit hjem.

Be the first to comment

Leave a Reply