Derfor skal du give kabale kort i gave

gaver

Skal du snart købe gave til en fra familien eller en nær ven, så har du formentligt haft mange ting oppe at vende.

Nogen gange viser det sig, at det mest simple er det, man kan komme længst med. I dette tilfælde er der tale om et simpelt spil kort. Med et spil kort kan man lave rigtig mange spændende og sjove ting. Man kan spille masser af kortspil med vennerne, fx krig, eller 500. Man kan også lave eller spille en kabale, og det er især dette, der for de fleste vil gøre at kortene vil være meget mere værd og en bedre gave end så mange andre ting.

Hvis du ikke kan vente med at spille en kabale, så kan du spille gratis kabaler på siden her.

Kabaler kan bruges i alle situationer

Hvis du giver et spil kort i gave, så har modtageren et underholdende redskab mellem hænderne hvor som helst man befinder sig. Tænk bare på følgende situationer.

Når man er på arbejde

Man kan lægge en kabale som fx en 7 kabale, når man er på arbejde. Der opstår ofte små og mindre pauser, og der er det lettere end ingenting at hive kortene frem fra lommen og så gå i gang.

Når man er i skole

Du kan lægge en kabale i skolen. Her skal du blot passe på, for når først de andre ser, hvor meget sjov man kan have med blot et lille kortspil, så vil de helt sikkert prøve at franarre dig kortene, så de selv kan komme i gang.

Når man keder sig

Der er intet værre end en grå og kedelig dag med regnvejr. Og til disse dage er det ofte tilfældet at man mangler ting at kunne tage sig til. og derfor vil det være oplagt at man sætter sig godt til rette inde i stuen og så går i gang.

Kabaler kan laves i fællesskab

Det gode ved kabaler er, at det også giver et socialt aspekt. For nok kan man kun være en person til at lave den, men når først man har prøvet at følge med i andre der lægger deres kabaler så vil det hurtigt stå klart at det også er sjovt.

Be the first to comment

Leave a Reply