Derfor er en elektronisk lås en fantastisk gaveidé

Nøgle

Hvis du vil komme indbrudstyvene på forkant, så er en elektronisk lås vejen frem. De elektroniske låse har i årenes løb vundet indpas rundt omkring i de danske hjem. Her har de sikret mod indbrud til perfektion, og kunderne er stadig enormt begejstrede for dette nye teknologiske tiltag. Men hvordan virker dette nye system, og er det noget, du og dine nærmeste kan få gavn af? Vi ser nærmere på sagen i dette indlæg.

Hvordan virker en elektronisk lås?

Når du får installeret en elektronisk lås til hoveddøren, er du sikret et låsesystem, der vil holde din bolig sikker i mange år frem. Med en elektronisk lås behøver du ikke at holde styr på et væld af nøgler, men kan i stedet låse dig ind i din bolig ved hjælp af en simpel nøglebrik. Denne nøglebrik er unik for din bolig, og der vil derfor ikke findes tilsvarende nøglebrikker. Derudover kan du, hvis du mod forventning skulle miste din nøgle, nemt og hurtigt få dens informationer slettet ved hjælp af din låsesmeds computersystem. På denne måde undgår du de mange omkostninger og udgifter til udskiftningen af en klassisk mekanisk lås. Ergo kan du spare mange penge, hvis uheldet er ude.

Hvis du skulle miste din nøgle, så får du, med en elektronisk lås til hoveddøren, ganske enkelt udleveret en ny unik nøglebrik, mens de gamle informationer og koder bliver slettet.

Hvordan sikrer jeg mit hus mod indbrud?

Foruden at få installeret en elektronisk lås i dit hus, så er der også en masse andre ting, du kan gøre for at undgå fremtidige indbrud i dit hus. Dette gælder, uanset om du har planlagt en lang ferie til udlandet, eller om du bare skal på en hyggelig weekendtur inden for landets grænser.

Når det kommer til at sikre dit hus mod indbrud, så gælder det først og fremmest om at få dit hus til at se så almindeligt og beboeligt ud som muligt. Det vil sige, at du skal sørge for at holde gardiner og persienner åbne, således at tyven kan se, at du ikke har nogle værdigenstande, du prøver at skjule.

Dernæst er det vigtigt, at man får indtrykket af, at der er liv i huset. Det vil sige, at du med fordel kan lade ting stå fremme og flyde lidt på bordene og gulvene. Dette giver et billede af, at der er nogle hjemme i huset. Har du lyst til at vide mere, kan du hos Bagger Låse & Alarm A/S finde 17 gode råd mod indbrud.

Be the first to comment

Leave a Reply