Derfor er det vigtigt, at man flager ved fødselsdage

Har du altid undret dig over, hvorfor man egentlig flager ved fødselsdage? Der er ingen tvivl om, at det er utroligt hyggeligt, når der er et flag ved en fødselsdag, hvad end det er et flag i flagstangen ude i haven, eller om det bare er mindre flag på spisebordet eller på kagen. Du kan blive meget klogere på her i artiklen, hvorfor det er vigtigt at flage ved fødselsdage – og det gælder, uanset om der er tale om en voksen- eller børnefødselsdag.

En god måde at vise sin kærlighed på

Det har længe været en fast tradition herhjemme i Danmark, at man flager, og det er ikke kun i forbindelse med fødselsdage. Det samme er tilfældet, når der er tale om bryllupper, konfirmationer, nationaldage samt helligdage. Det er dog særligt, når en person fylder år, at flaget kommer frem. Det er en særlig tradition, hvor man på solidarisk vis fejrer fødslen af personen, hvad end det er 80 år eller 8 år siden, at vedkommende blev født. Når man hejser et flag op i en flagstang i haven viser vi altså, at vi er meget glade for, at vedkommende er blevet født, og netop derfor flager vi for dem.

Denne tradition siger meget om danskerne som folkefærd

Vil du gerne kunne vise din kærlighed til de personer i dit liv, du holder allermest af, er et dannebrogsflag altså et must, som du desuden kan bruge til mange andre anledninger. At flage med et flag hører til blandt de danske traditioner, som siger noget meget vigtigt om os danskere som folkefærd – at vi er solidariske og søde mennesker, der går meget op i at vise vores kærlighed til de mennesker, vi holder mest af.

Desuden bliver man ganske enkelt utrolig glad, når man ser dannebrogsflaget blafre i vinden i anledningen af en fødselsdag. Det er som sagt fuldstændig underordnet, om der er tale om en 60-års fødselsdag, eller om vedkommende fylder 5 år. Uanset hvad, så er flaget et bevis på, at man virkelig betyder noget for de mennesker, man har i sit liv.

En positiv tradition, der er værd at vedligeholde

Der er således ingen tvivl om, at det er vigtigt at flage ved fødselsdage, og at der her er tale om en yderst positiv tradition, der bestemt er værd at holde fast i. Det er desuden en tradition i de fleste villakvarterer i Danmark, at man har flager, når der sker noget specielt. På den måde kan alle se, at der sker noget særligt i området, og derfor er det en god idé at investere i et fælles fødselsdagsflag i det område, hvor man bor.

Der findes i dag mange steder, hvor du har mulighed for både at købe en flagstang og et dannebrogsflag, så det er bare med at få købt begge dele, så du kan være med til at værne om denne helt særlige tradition.

Be the first to comment

Leave a Reply