Den perfekte gave!

Mangler du en ide til den perfekte gave til en du holder af? Så har vi her fundet nogle miljøvenlige biopejse i et lavt prisniveau, som vil være den perfekte gave, da den både bidrager med hygge, varme og giver et fantastisk udtryk i hjemmet. Denne gaveide er perfekt uanset om det er som en bryllupsgave, til en rund fødselsdag, en studentergave eller en helt anden begivenhed.

En biopejs kræver ikke nogen speciel installation, aftræk eller skorsten og skal kun bruge brændslet, bioethanol. Her anbefales at man bruger en ethanol med en alkoholprocent mellem 95-97%.

Fordele ved en billig biopejs:

  • Billig
  • Kræver ingen speciel installation, skal blot monteres hvis det er en indbygget eller hængende biopejs
  • Miljøvenlig bioethanol – da det er lavet på majs, korn og andre afgrøder

Ulemper ved en biopejs:

  • Skal styres manuelt i modsætning til automatiske biopejse

Vi har her opdelt nogle eksempler på biopejse i 3 forskellige prisklasser, da det er meget forskelligt hvor meget man giver for i gave, og derudover afhænger beløbet jo også af hvilken begivenhed der er tale om.

Op til 600 kr.

Til dem med et lavere gavebudget, så findes der kvalitets biopejse helt ned til under 600 kr. I dette prisleje, vil det dog som oftest være bord biopejse eller mindre brandkar som evt. Kan bruges til indbygning i en væg eller et møbel.

Det smarte ved disse bordmodeller er, at de ikke blot kan bruges indendørs, men også medbringes på terrassen en aften til at give lidt ekstra varme samt hygge. 

Op til 2000 kr.

Til dem hvor budgettet er lidt større, findes der et lidt større udvalg indenfor biopejse. Her er det muligt at finde bordmodeller, biopejse til væggen samt enkelte gulv biopejse. Igen her kan bordmodellerne og de fritstående biopejse medbringes på terrassen en aften. Som gør det muligt, at bruge gaven endnu mere.

Op til 3000 kr.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jo flere penge man har til en gave, jo større bliver udvalget også. I dette prisleje vil det typisk være bord biopejse, væg biopejse, biopejse til gulvet og bioethanol brandkar som man evt. Kan indbygge i væggen eller stille ind i en gammel pejs, så man på den måde kan bruge den gamle brændeovn som en biopejs i stedet for.

Er vedkommende du skal forkæle med en gave en der interessere sig meget inden for bolig og indretning, eller blot en der ønsker et varmesupplement til hjemmet, og ingen af disse foreslåede pejse fungerer – så er det jo også muligt at købe et gavekort, så vedkommende selv kan smide lidt ekstra penge til.

Be the first to comment

Leave a Reply