Den perfekte gave til din baby

At give den perfekte gave til en baby kan være en udfordring. Det er ikke altid lige nemt at finde på noget originalt, og noget som barnet vil værdsætte. Men der findes visse ting som de fleste babyer vil elske at få i gave.

Her får du en miniguide til, hvad du kan købe til det nye familiemedlem.

Legetøj der hjælper på udviklingen

Babyer er i konstant udvikling, og i den forbindelse laves der et stort udvalg af legetøj, der kan være med til at fremme barnets udvikling.

Den slags legetøj til babyer kan f.eks. være stableklodser, hvor barnet kan udvikle sine motoriske kundskaber. Den slags klodser kan fås i mange former, farver og designs. Nogle klodser fås med små billeder på, så du kan vælge lige netop det produkt som din baby ville elske.

Et andet eksempel på en gave der er god til barnets udvikling kunne være interaktive bøger. Her refereres til den slags bøger hvori der måske indgår lyde eller materialer som barnet kan stimuleres af. En bog med knapper eller tekstiler er god for barnets sanser, og de fleste babyer vil også synes det er sjovt at lege med.

Hvis du ikke har penge til gaverne, kan du tage et hurtigt kviklån på fx. Monni.dk

Musik og instrumenter; en sikker vinder

Under babyens udvikling bliver sanserne også skærpet. Dette gælder også hørelsen. I den forbindelse kan musik-relaterede gaver være et sikkert hit.

En god gave til en baby kunne f.eks. være en cd med børnesange. Mange små børn elsker at høre musik, og er der tale om genkendelige børnemelodier, så vil der også være en genkendelses-faktor, der er værd at tage med.

En sjov cd med børnevenlig musik kan også give anledning til dans og bevægelse, og på den måde bidrage til barnets motoriske udvikling.

En anden idé til gave kunne også være et instrument. Babyer elsker at prøve nye ting og tilegne sig nye færdigheder, og i den sammenhæng vil de fleste små børn også ynde at fremstille lyde gennem et instrument.

I dag findes der er utal af instrumenter til børn, som er produceret i miljørigtige materialer, der er skånsomme for barnet.

Så overvej en guitar, en lille tromme eller en fløjte til babyen, det vil uden tvivl give barnet mange timers underholdning.

Babyer vokser hurtigt; vælg det rigtige tøj

Babyer vokser som bekendt utrolig hurtigt, derfor vil man sjældent fortryde at købe et godt stykke tøj til babyen.

I den forbindelse er det værd at overveje hvad babyen lige står og mangler, så man ikke ender med 45 kjoler og ingen jakker.

Køber man tøj til babyer, så kan det også være en fordel at købe tøjet en smule for stort, så babyen får gavn af det i en længere periode.

Vælg også altid bæredygtigt tøj til barnet, på den måde går du hverken på kompromis med babyens sundhed eller planetens overlevelse.

Be the first to comment

Leave a Reply