De fedeste konfirmationsgaver til drenge

konfirmanter

Skal du til en konfirmation for en dreng? Det kan nogle gange være svært at finde ud af, hvad man skal give i gave. Nogle har en helt udførlig ønskeseddel. Men er der mon så andre gæster, der køber de ønsker? Uanset om konfirmanden har en ønskeseddel eller ej, kan du finde en gave, som han vil blive glad for, selvom han ikke ønsker sig den. Herunder kan du få nogle gode ideer til, hvad du kan købe til drengen, der skal konfirmeres.

Trådløse høretelefoner

En af de gaver, som konfirmanden sikkert ville blive glad for, er trådløse høretelefoner. Mange unge har høretelefoner, som de bruger ofte. Men indimellem går de også i stykker, og så skal man jo alligevel have nogle nye. Derudover er der flere, der går op i høretelefoner, som gerne vil have flere forskellige slags. Og så bliver man da også glad for at få endnu et par i konfirmationsgave.

Derudover er det jo langtfra alle, der har trådløse høretelefoner, selvom de er blevet rigtig moderne. Og det er med god grund, at de er blevet moderne. For de er dejligt nemme at bruge. Hvis du for eksempel sidder i bussen, skal du ikke være irriteret over ledninger over det hele.

Så trådløse høretelefoner til drengen, der skal konfirmeres, er helt klart en god ide.

Luftgevær

En anden gave, som man kunne overveje, er et luftgevær. Sådan nogle kan du finde ved https://luftgevaer.com. Her skal du blot lige huske på, at man skal være 18 år for at købe et luftgevær. Men du kan jo godt købe et luftgevær i god tid til konfirmanden. Og så har han noget at se frem til, når han fylder 18 år. Du kan også give penge til, at han selv kan købe et, når han bliver myndig. Der er mange muligheder.

Gavekort

Et gavekort er også altid en mulighed. Du kan købe gavekort til rigtig mange steder. Ved at købe et gavekort ved du, at det ikke bare er penge, der kommer til at ligge eller blive brugt på ligegyldige ting.

Du kan for eksempel købe et gavekort til en tøjbutik med herretøj. Du kan kigge lidt på, hvilken stil konfirmanden har. Og så kan du vælge tøjbutik derefter. Så risikerer du ikke at købe noget tøj, han ikke kan lide eller allerede har. Så kan han finde det, som han lige netop gerne vil have.

Det kunne også være et gavekort til en skobutik. Så behøver du slet ikke at kende skostørrelsen på konfirmanden og ligeledes heller ikke hans skostil.

Du kunne også købe et gavekort, som gælder til forskellige slags butikker. Sådan nogle kan du købe i flere byer. Og så kan konfirmanden nemlig bruge gavekortet til den butik, som han foretrækker. Dermed kan han købe lige det, han står og mangler. Og så kan du godt regne med, at han bliver tilfreds med gaven.

Der er altså masser af muligheder for fede gaver til drengen, der skal konfirmeres.

Be the first to comment

Leave a Reply