De 4 bedste gaver til brudeparret

gave til brudepar

[Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til]

Bryllupper er noget af det skønneste i verden. Det er altid en sand fornøjelse at få lov at være med til at fejre kærligheden mellem to mennesker, og dagen vil gerne være præget af lige dele latter, kærlighed og bevægelse.

Det kan dog være svært at finde på gaver til brudeparret, da man skal imødekomme to menneskers behov og præferencer på én gang. Og måske kender man ovenikøbet ikke den ene part så godt. I denne artikel giver vi dig vores bedste bud på gaver, der garanteret vil være et hit hos brudeparret.

Giv ting til køkkenet

Et godt sted at mødes på midten er i køkkenet, hvor begge parter utvivlsomt får glæde af gaven. Derfor kan du med fordel vælge at give brudeparret gaver, der kan bruges i et køkken. Det kunne eksempelvis være noget køkkengrej, der kunne lette deres hverdag. Hvem ville ikke blive glad for nogle eksklusive kokkeknive af høj kvalitet eller en lækker røremaskine, der kan bruges til mange formål?

Giv gode oplevelser

Oplevelser er for livet. Dem gemmer man i hjertet og hiver frem på regnvejrsdage, når man gerne vil mindes gode stunder. Det er derfor en oplagt idé at give brudeparret oplevelsesgaver.

Du kan med fordel vælge gaver, hvor kærligheden og intimiteten er i fokus, så parret for alvor kan mærke bryllupsfeberen drysse ud over hverdagen, også i perioden efter brylluppet. Mange oplever nemlig de såkaldte ”Wedding Blues”, og derfor kan det være skønt for brudeparret at have disse dejlige stunder at se frem til.

Eksempler på oplevelsesgaver kunne være koncertbilletter til et band, som brudeparret elsker. Du kunne også vælge at investere i et lille weekendophold eller et wellnessophold, hvor parret kan blive forkælet. Det vil uden tvivl vække begejstring.

Giv et kærlighedstræ

Hvis parret, der skal giftes, har en have eller måske en kolonihave, kan du med fordel give dem et såkaldt ’kærlighedstræ’ – også kendt som et japansk kirsebærtræ. Det har de smukkeste lyserøde blomster, når det står i fuldt flor.

Med et kærlighedstræ i haven kan parret se deres kærlighed vokse, i takt med at træet også vokser. Det er sjovt at se frem til, og parret kan eventuelt tage et billede af dem selv foran træet hvert år på deres bryllupsdag, så de kan følge udviklingen.

Tilbyd din hjælp med at planlægge deres bryllup

Der er ingen tvivl om, at man skal lægge en masse tid, penge og dedikation i arbejdet, hvis man ønsker at planlægge et bryllup. Så hvorfor ikke give parret den gave, det er, at hjælpe dem med at planlægge dele af deres bryllup og dermed spare dem for byrden?

Det vil formentlig være en kærkommen hjælp, hvis du melder dig som frivillig til at tage dig af nogle af de praktiske opgaver, som eksempelvis at sørge for bustransporten af gæster fra kirke til feststed. Dette er nemlig en del af arrangementet, hvor brudeparret ikke selv vil være til stede. Det kan derfor være belejligt med en stedfortræder.

Du kan også tilbyde din hjælp i forhold til oppyntning eller indkøb. Disse poster kan nemlig også være svære at finde tid til for brudeparret, når alle enderne skal mødes.

Be the first to comment

Leave a Reply