Brug Black Friday til at få købt dine gaver

Brug Black Friday til at få købt dine gaver

December er altid en travl måned. Så hvorfor gøre den endnu travlere end nødvendigt? Julemad, julefrokoster og almindelige daglige gøremål fylder sikkert allerede i din kalender.

Køb i stedet dine gaver fredag den 27. november til Black Friday i år. Så får du mere overskud i den kommende måned, og du slipper for bekymringerne og stressen ved gavekøbene.

Få mere for pengene

Black Friday er den uformelle betegnelse for fredagen efter Thanksgiving i USA. Altså den fjerde fredag i november. Dagen bliver ofte betragtet som dagen, hvor julehandlen begynder. De seneste år har de fleste store detailhandelsbutikker åbnet dørene meget tidligt på dagen, og derved sat gang i handlen af varer til tilbudspriser. I Danmark er det både de fleste fysiske butikker og onlinebutikker, som holder Black Friday tilbud, og derfor kan man virkelig få meget for pengene, hvis man ved, hvad man leder efter.

4 gode råd til din Black Friday shopping

Det gode Black Friday indkøb kræver planlægning. Både over hvad du vil købe, så du ikke forlader butikkerne med unødvendige ting – blot fordi de er på tilbud, og over hvilke butikker du gerne vil besøge, så du ikke leder forgæves de forkerte steder. Det første råd er at lave en liste over de ting, du gerne vil købe under tilbudsjagten. Måske mangler du en ny vinterjakke, der kan holde dig varm den kommende vinter, eller måske ønsker din søn sig virkelig en ny computer i julegave?

Begge dele kan du stensikkert finde på tilbud under dine indkøb, så hvorfor ikke skrive dem ned og lede efter dem under Black Friday. Det andet råd er at undersøge hjemmefra, hvilke fysiske og online butikker, som overhovedet afholder Black Friday. Nogle få vælger ikke at følge den amerikanske tradition, og det ville være ærgerligt at bruge din dyrebare tid på denne ene tilbudsrige fredag på butikker uden tilbud. Det tredje råd er at få ønskelister fra dine kære allerede før Black Friday, så du kan udnytte tilbuddene og få mere for pengene. Husk også at få ønskelister fra december eller januar fødselarer, så du kan være på forkant med deres ønsker også. Det fjerde gode råd til din Black Friday shopping er at tjekke de forskellige butikkers bytte- og returneringsregler.

Du har altid 14 dages returret på onlinekøb, og ofte giver butikkerne dig hele 30 dages returret. Selv hvis varerne er købt på Black Friday. Husk også at tjekke, at julegaverne kan byttes til efter jul, så modtageren af din gave har mulighed for dette.

Be the first to comment

Leave a Reply