Anskaf den perfekte indflyttergave og glæd værten

Anskaf den perfekte indflyttergave og glæd værten

Er du blevet inviteret til housewarming, kan det være lidt af en gåde, hvad man skal give i indflyttergave. Det er ren kutyme, at man kommer med noget, men det er også lidt kedeligt at komme en plante. Det er der så mange andre, der gør, og det er mere mindeværdigt at komme med en unik gave. Det vil værten eller værtinden huske dig for og værdsætte. Det er ikke altid, at man får en ønskeliste, og derfor kan man komme i tvivl om, hvad man overhovedet skal give. Men frygt ej. Vi har lavet en guide til dig, som hjælper dig igennem gavejunglen. For det skal være hyggeligt at give en gave fremfor at være anledning til stress.

Belysning

Din ven eller veninde er netop flyttet ind i deres nye hjem, og oftest mangler der en masse ting. Hvis du vil være en hjælpsom gavegiver, kan du enten købe badeværelseslamper, en væglampe eller anden belysning. Der er helt sikkert noget inden for belysning, som de går og mangler, og du vil være populær, hvis du møder op med sådan en gave.

Det moderne præg

Det, som virkelig fuldender et hjem, er ikke bare sofaen og spisebordet. Det er alle detaljerne. Det kan være planter, potter, plakater, gulvtæpper, puder og meget mere i den dur. På Fermliving.dk kan du finde alt inden for den slags. Fermliving.dk har et hav af moderne brands, som du kan købe varer fra. De er altid på forkant med moderne møbler og pyntegenstande, og stiller du op med en gave derfra, er den med garanti unik, flot og stilfuld. Ikke nok med at du giver en unik gave, så sørger du også for at komme en gave, som værten eller værtinden rent faktisk bliver glad for. Vi kender alle det med at få en gave, som vi slet ikke gider at have, men en gave fra Fermliving.dk kan man ikke gå galt i byen med. Ved du allerede på forhånd, at personen, du giver indflyttergave til, er til en bestemt stilart indenfor indretning, kan man inde på Fermliving.dk også vælge en masse forskellige indretningskategorier, som udvælger møbler, der passer til det tema. Samtidig er der også billeder af, hvordan det harmonerer med andre møbler, hvilket giver yderligere inspiration.

En personlig gave

En personlig gave kan være mange ting. Det kan være et billedalbum fra jeres gode stunder sammen, som kan pryde bogreolen, eller det kan være et billede med et citat, som I sammen har kært. Det kan også være indgraverede glas, hvor en bestemt dato, som betyder noget for jer, er sat på. Det kan være vinglas, ølglas, romglas og meget andet. Det er helt sikkert en gave, som personen, du giver den til, vil blive meget rørt over, og som vedkommende helt sikkert vil tage frem, når du kommer på besøg en anden gang.

Den praktiske indflyttergave

Nogle gange er det, man allerhelst vil have, når man er flyttet et nyt sted hen, et fyldt køleskab. Selvom det er banalt, er det med garanti værdsat, hvis du kommer med en gavekurv fyldt med krydderier, konserves, god vin og andet i den dur. Eventuelt også deres yndlingssnacks. Put det ind i en fin, flettet kurv, og pak noget transparent gavepapir rundt om. Så har du en flot og brugbar gave, som vil skabe glæde i det nye hjem.

Be the first to comment

Leave a Reply