7 gaveidéer til boligindretningen

7 gaveidéer til boligindretningen

Vi danskere går i stigende grad mere og mere op i vores hjem og hvordan vi indretter det. En ideel værtinde gave, jubilæums gave eller fødselsdagsgave kan derfor være en ting til hjemmet. I nedenstående giver vi dig 7 gode gaveidéer indenfor boligindretning.

Gaver der pynter i hjemmet

Først og fremmest skal vi huske på, at både når det kommer til tøj, sko og ikke mindst boligindretning, så har vi mennesker ofte en meget individuel og forskellig smag. Sørg derfor for, at du har afluret modtagerens boligsmag, inden du går ud og køber interiør til hans eller hendes hjem.

Til en start kan du søge inspiration på online boligmagasiner, og herved aflure hvad de nyeste trends og tendenser dikterer. Alt efter hvor stor en begivenhed der skal fejres, eller hvor nær din relation er til gavens modtager, vil en gave til hjemmet typisk være i prisklassen 200-500 kr. Vi giver her 7 bud på gaver i din prisklasse.

  • En vase: Vælg en i enten glas, porcelæn eller keramik som udstråler elegance. Har du overskud, så køb også en sød buket blomster ved siden af, så værten har mulighed for at tage vasen i brug med det samme.
  • Lysestage: Lysestager vil pynte i langt de fleste hjem og kan bruges både på spisebordet, på sofabordet eller i en vindueskarm. Modefarver lige nu er klassiske sort og hvid samt pastel nuancer som min grøn, lys rosa og lys grå.
  • Vandglas: Smukke vandglas kan pynte på et hvert bord. For tiden er de pyntede og dekorerede såkaldte krystalglas meget populære. Køb med fordel en 4-pak, så der er bedre brugsmuligheder.
  • Planter: Planter har domineret den skandinaviske indretningsstil i en årrække nu, og tendensen ser ud til at fortsætte. Giv gerne en populær plante som en kaktus eller en Monstera Deliciosa – også kendt som ”blogger-planten” i værtsgave.
  • Kaffekrus: Langt de fleste danskere elsker kaffe og drikker masser af det. Et par skønne, rummelig og unikke kaffekrus er derfor en gave der vil falde i langt de flestes smag – og tilmed blive brugt på daglig basis.
  • Plaid: En plaid også blot kaldt et tæppe, kan skabe hygge i enhver stue. Sørg for at vælge et i et blødt materiale og ikke mindst i em farve, som du ved passer til gavemodtagerens sofa og øvrige møbler i stuen.
  • Plakat: En plakat eller lignende billede, kan pynte i langt de fleste rum i et hjem. Undgå at vælge et der er for prangende eller for stort. Gå efter et i afdæmpede nuancer og med et trendy motiv.

Sørg desuden for altid at vælge en gave, som du ved med sikkerhed kan byttes igen.

Be the first to comment

Leave a Reply