6 forslag til polterabend: Fart, leg eller stripper i København?

fest

Skal du planlægge en polterabend i København for en ven eller en veninde, som skal giftes? Så er det din fornemmeste opgave at planlægge en polterabend, der falder i vedkommendes smag.

Men det kan være en stor opgave. Og ikke nok med at den skal falde i gommen eller brudens smag, så skal det også være en god oplevelse for gæsterne.

Derfor har vi her samlet seks forslag til en polterabend i København, der er en sikker vinder hos både dagens hovedperson og gæsterne. Det indebærer alt fra en stripper i København til en tur i gokart.

1. Leg turister i jeres egen by

København har meget at byde på. Men når man har sin daglige gang i byen, glemmer man det, byen kan.

En oplagt mulighed til en anderledes polterabend er derfor at lege turister i egen by med alt, hvad det indebærer. Her tænker vi kanalrundfart, tur i Rundetårn, frokost i Nyhavn og så videre.

2. Fart over feltet med gokart eller mountainbike

Er bruden eller gommen til fart? Så er en tur på et tohjulet eller firhjulet køretøj oplagt.

Her er garanti for høj puls, sved på panden og hård konkurrence mellem gæsterne. Hvem er den hurtigste på banen?

3.  Oplev en stripper i København

Vil I give dagens hovedperson en oplevelse, I sent glemmer? Så er en stripper i København en sjov løsning. I kan opleve en stripper i København på en flot, eksklusiv klub og naturligvis nyde oplevelsen med våde varer.

Faktisk er det svært at forestille sig en aktivitet, der kan sætte mere gang i en fest end en stripper i København – ikke?

4. Brug hovedet: Slip ud af et escape room

Escape rooms bliver mere og mere populære til polterabend. Her lukkes gruppen inde i et rum, hvor I skal løse en række opgaver. Kommer I ud? Når I det til tiden? Og hvem tager styringen?

Det vil tiden vise, hvis I vælger et escape room til polterabend.

5. Leg bliver aldrig kedeligt

Vi stoppede med at lege i barndommen, men selskabslege er mindst lige så sjove, selvom man er voksen.

Og hvad er mere perfekt end quiz, gæt-og-grimasser eller ølbowling, som skaber grin, glæde og sammenhold? Vi kan ikke komme på noget.

6. Partybus: Hold fest på rullende hjul

I kan også holde polterabenden på hjul i en partybus. Slap af i lædersofaerne, dans på dansegulvet, og hør gommen eller brudens yndlingsmusik, mens I kører gennem København!

Be the first to comment

Leave a Reply