5 trendy gaver til jul 2018

5 trendy gaver til jul 2018

Er du en af dem, der altid er sent ude, når det kommer til gaveindkøb i julen? Så kan du med fordel læse med videre, hvor vi har samlet 5 af de mest trendy gaveideer til dig, der selv er helt ude og skide, når det kommer til gaveindkøb. Vi har samlet noget til ethvert familiemedlem og enhver partner, og vi har sammensat en gaveliste, som med 100% sikkerhed går rent ind hos langt de fleste.

Læs med videre, hvis du mangler gaveinspiration til den kommende jul. Gaveideerne er ikke dyre, og ellers kan du med fordel se dine muligheder for lån på lånet.

Figurer fra Kay Bojesen

Aldrig har de fine figurer fra Kay Bojesen været så populære, som de er i dag. De går rent ind hos langt de fleste, og de pynter faktisk ret fint i mange af de danske hjem rundt omkring i Danmark. Men har du set de mange nye figurer, sortimenter er udvidet med i år? Ellers bør du i hvert fald kigge ind på Kay Bojesens egen hjemmeside. Her kan du se alle de fine og smarte pyntefigurer, der er lavet i de forskellige serier, og de findes i alle prisklasser, således at du let kan finde en, der passer til dit gavebudget.

En god bog

Er modtageren af din gave en læsehest, kan du også kigge nærmere på de bøger, der er blevet udgivet i løbet af året. Flere store internationalt kendte forretningsfolk har nemlig udgivet selvbiografier og virksomhedshistorier om, hvordan de er kommet på verdenskortet, og det er lidt af en øjneåbner. Også selvom man måske ikke lige er til den slags faglitteratur, er det alligevel en god måde, hvorpå man kan få indsigt i, hvorfor LEGO, Grundfos og alle de andre er blevet til de successer, de er.

En rejse sydpå

Til forskel fra tidligere år er 2018 speciel, fordi man kan få ophold sydpå til næsten ingen penge. Priserne for charterferier og weekendophold har ALDRIG været så billige, og det er med at slå til nu, hvis du vil være med på vognen over heldige, der får en fantastisk rejse til ingen penge. Den perfekte gave til din partner eller dine forældre, hvis du vil forkæle dem lidt ekstra i år.

En smart-badevægt

Har du en i familien, som går meget op i kost og motion, kan du med fordel overveje at give denne en smart vægt, der kan måle fedtprocent, muskelprocent og meget andet. Med denne har du mulighed for at få indsigt i din kropsstatur og -struktur, og du kan dermed nemmere holde øje med, om du er på rette kur. Vægten kan fås i alle prisklasser, og flere af dem kan synkroniseres med din smartphone, således at du nemt kan følge med, uanset hvor du er.

Trådløse earplugs

Den sidste ting, du kan overveje som julegaveide, er en af de trådløse earplugs. I år er de kommet til næsten alle telefontyper, og man kan derfor uforstyrret af ledninger høre musik, også selvom du er væk fra telefonen.

Undersøg de ovenstående fem fede gaveideer, de vil helt sikkert være et hit til jul 2018.

Be the first to comment

Leave a Reply