5 idéer til gaver til fars dag

Fars dag gave

Der findes flere dage om året, hvor kvinden er i fokus – nemlig mors dag og valentinsdag. Men heldigvis findes der også én enkel dag, fars dag, hvor det er far, der skal forkæles. Denne dag er måske en af de vigtigste mærkedage på året – ifølge de fleste fædre i hvert fald. Men når fars dag nærmer sig, hvad skal du så have fat i som gave? Her forsøges det at give 5 gode idéer til fars dags gaver med hjælp fra farsdagsgaver.dk.

Den ”bløde” personlige gave

Hvis din far godt kan lide meget personlige gaver, så kan det være en sjov idé med en far og søn-gave eller far og datter-gave. Dette kan være flere forskellige ting, afhængigt af din egen alder. Er du under 18 år gammel kunne det fx være en T-shirt eller trøje, hvor der står en tekst, der refererer til modparten. På din T-shirt fremhæver du således din far og modsat på hans. Hvis du er over 18 år gammel, kan du også vælge at tilbyde din far at få lavet en far og søn/far og datter tatovering, der kan binde jer sammen. Dette er måske mere grænseoverskridende men til gengæld en meget personlig gave.

Er far til gadgets?

Det er ingen hemmelighed at de fleste mænd elsker gadgets. Her er det derfor også primært fantasien, der sætter grænsen. Nogle af de populære gadgets til fars dags gaver er dog ting som grilltermometre, elektroniske p-skiver, karafler til whiskey og lignende. Der findes også et hav af andre gadgets, men disse er utrolig populære som fars dags gaver. Fælles for disse er at det er nogle mere eller mindre funktionelle ting, der er er gode gaver. Til gengæld er de ikke så personlige som fx T-shirten eller tatoveringen.

Oplevelsesgaver giver minder, der vil blive husket

Hvis gadgets er for kedelige, og din far ikke er til ”bløde” gaver, så har du muligheden for at give ham en på opleveren. Du kan fx give ham en lille ting som et ølglas med teksten ”Verdens bedste far” og så kombinere dette glas med en oplevelse i form af gavekort til ølsmagning. Trænger far og mor til at komme lidt væk fra hverdagen, så forkæl din far med et hotelophold for to, mens du passer dine mindre søskende, eller måske far og søn / far og datter skal ud og opleve noget sammen.

Mænd elsker mad – gavekurven er en god gave

Det er ikke nødvendigt at sige så meget om denne gave. Mænd elsker mad og drikke, og netop derfor er en gavekurv med lækkerier et godt hit på fars dag. I gavekurven kan der være nogle specielle øl og vine, lidt forskellige snacks og måske lidt forskelligt slik. Sammensæt selv kurven ud fra, hvad din far godt kan lide, eller du kan købe en færdiglavet kurv. Førstnævnte er dog mest personligt.

Hvis du er idéløs, så giv et gavekort

Hvis du er helt blank i forhold til fars dags gaven, så kan du vælge at give ham et gavekort. Du ved måske, hvor din far handler tøj, fiskeudstyr, gadgets eller lignende henne, og i så fald, vil et gavekort til det givne sted være en succes.

Så der er flere muligheder, og kun du ved, hvilken der er rigtig for din far.

Be the first to comment

Leave a Reply