4 fede gaveidéer til ham, der rejser meget

gave til manden

Har du en ven, et familiemedlem eller en kæreste, som er vild med at rejse? Så er han sikkert en åben, frisk og eventyrlysten type, og det er jo skønt. Hvad der er endnu bedre er, at han så faktisk også er nem at finde gode gaver til.

Det kan virke lidt selvmodsigende, for mange rejselystne mænd går ikke særlig meget op i materielle ting. De er hele tiden på farten, så hvorfor skulle de have en masse ting stående derhjemme og samle støv? Men tænker du rejseglæden ind i gavejagten, så er der masser af gode muligheder. Her kommer 4 forslag.

Giv en god backpacker-rygsæk

Enhver rejsende har brug for et godt sted at opbevare alle deres ting. Er den pågældende mand en rigtig rejser, så vil han sikkert gerne kunne pakke så kompakt, smart og let som overhovedet muligt.

Derfor er det perfekt at rejse rundt med en god backpacker-rygsæk. Har han ikke sådan en i forvejen, så er det helt oplagt at give ham en. Har han allerede en, så er den sikkert godt slidt, og han har uden tvivl brug for en ny og bedre.

Giv vandresokker

Det her lyder måske en smule stenet, for hvem gider egentlig at give sokker i gave – og endnu vigtigere, hvem gider at modtage dem? Du vil måske blive overrasket, men det vil den rejselystne mand højst sandsynligt godt. For når man rejser meget, så er det vigtigt med godt udstyr til at vandre.

En af de helt basale ting, man skal bruge til at vandre, er gode vandresokker. Det duer ikke at tage normale sokker på, for så får man nemt vabler og andre skader på tæerne. Derfor vil han helt sikkert blive både glad og taknemmelig over de lækre vandresokker.

Væk glæde med en rejsebog

En rejsebog i baglommen er den rejsendes vigtige følgesvend. Bogen er den bedste guide, både når det kommer til at finde vej, til at finde de gode turistmål, de bedste restauranter og de bedste barer. Men rejsebogen skal helst være opdateret, og det er dyrt at købe nye.

Derfor vil du helt sikkert vække enormt stor glæde, hvis du giver ham en bog, der giver råd, vejledning og tips om den næste destination, som han planlægger at tage til. På den måde sikrer du ham en nemmere, mere behagelig og langt mere udbytterig rejse end ellers.

Giv en selfiestang

Her er der tale om en gave, hvor det nok er en god idé, at du lige afvejer stemningen først. Mens nogle synes, at en selfiestang er både praktisk og smart, så synes andre nemlig, at det er noget åndssvagt pjat.

Er den pågældende mand dog med på idéen, så er en selfiestang en sjov og praktisk gave. Han kan tage bedre billeder af sine rejseoplevelser, og kan få flere billeder med sig selv på. Mangler du yderligere inspiration end disse fire muligheder, så kan du se flere forslag til gode gaver her.

Be the first to comment

Leave a Reply