3 smarte gaveideer til festivalentusiasten

3 smarte gaveideer til festivalentusiasten

Har du en makker, som er vild med at tage på festivaler? Så kan du uden tvivl få gavn af denne artikel, som vil give dig 3 virkeligt smarte gaveideer til personen, der elsker festivaler.
Gaverne er meget forskellige, men hvis du kender modtageren godt, så kan du uden tvivl finde den rigtige til ham eller hende. Ved gaven kan du også vedlægge en huskeliste til festivalen, hvilket er en rigtig praktisk ting at have, når man skal pakke. Du kan for eksempel kalde den: Den ultimative pakkeliste til festivalen.

Gaveide 1: Spild ikke tid på teltopsætning

Man har kørt, man har stået i kø, man har stormet ned på festivalpladsen, og man har nok drukket et par øl i løbet af denne tid, så nu er der da ikke tid eller lyst til at være praktisk, så man kan sætte sit telt op.
Derfor kan du hjælpe din ven med at få den bedste start på festivalen ved at forære ham et pop-up telt, så han hurtigt kan komme videre til de lidt sjovere ting, som festivalen har at byde på.
Disse telte findes i mange forskellige størrelser, farver og med mange flotte og sjove motiver.

Gaveide 2: Lad musikken spille

Dette er en gaveide, som du også kan få glæde af, hvis du skal med modtageren på festival. Hvis du synes, at campen skal have god musik hele tiden, så kan du for eksempel vælge at give en trådløs højtaler som gave. Hvis der er nye batterier i, når I tager afsted, så kan denne højtaler uden tvivl spille lækker musik i god kvalitet gennem hele festivalen.
Du kan dog med fordel vælge en højtaler, som også kan holde til lidt regn. Når man kender festivaler i Danmark, så ved man nemlig, at det ikke altid er solskin og blå himmel, der definerer vejret.
Så med en vandtæt trådløs højtaler, så burde I være klar til at spille op i campen i alt slags vejr.

Gaveide 3: Lad mobilen op hvor som helst

Én af de mest praktiske ting at have med på festivalen er en god powerbank, og derfor er dette gaveidenummer 3.
Med en powerbank slipper man for at skulle betale for at lade sin telefon op et sted på pladsen, og man slipper for de lange køer.
Herudover vil man altid kunne have sin mobil ved sig, selv når den lader op, så hvis man skulle få brug for den, er den lige i nærheden.
Hvis du vælger at købe en powerbank til festivalentusiasten, så kan du med fordel vælge at købe en, som minimum kan lade en mobil op 5-6 gange, så strømbanken ikke selv løber tør for strøm.

Be the first to comment

Leave a Reply