3 sikre dåbsgaver til barnedåben

dåbsgaver

Du ved allerede, hvad du giver i fødselsdagsgaver. Du har efterhånden fundet ud af, hvordan man køber en virkeligt god julegave, og du glæder altid din kæreste med en god gave på jeres årsdag. Men hvad køber man lige til et barnedåb?
Der er faktisk rigtig mange gode gaveideer, som man kan vælge fra, hvis man skal til et barnedåb, og i denne artikel får du 3 sikre dåbsgaver, så du ikke går helt galt i byen.
Det er også altid lidt noget andet at købe gaver til mindre børn, og derfor kan du med fordel søge inspiration på nettet, hvis du vil finde gode gaveideer til børn.

Giv barnet muligheden for at spare op tidligt i livet

Hvis du gerne vil hjælpe barnet med at have en sikker og økonomisk solid fremtid, så kan du med fordel vælge at købe en flot sparegris til barnet i dåbsgave.
Hvis du er tæt på barnet, du kan for eksempel være bedsteforældre, onkel eller lignende, så kan du også vælge at give barnet en god start på livet med en børneopsparing. Der behøves ikke at stå mange penge på bankbogen, når du giver den, men på denne måde er du i hvert fald sikker på, at der bliver sparet op i løbet af barnets første år.

Giv et gavekort til fotografering

Kan man egentligt få for mange babybilleder? Ikke rigtig, og derfor kan du vælge at give et gavekort til fotografering, eller hvis du kender en dygtig fotograf, så kan du få personen til at komme til barnedåben og tage nogle fantastiske billeder.
Hvis dette er tilfældet, så kan barnet senere i livet også føle, at han eller hun faktisk har været til stede, da barnet nu kan kigge på de mange billeder fra dåben og den efterfølgende fest. Så hvis du gerne vil give barnet nogle rigtig gode minder fra starten af, så er dette uden tvivl en god gaveide.
Måske er du også heldig, at du får et af billederne med hjem efterfølgende?

Giv noget flot og sjovt spiseudstyr

Du kan også vælge at give barnet tallerkener, service eller drikkeglas. Disse vil uden tvivl blive brugt mange gange.
Hvis du vælger denne type af gave, så kan du egentligt gå to veje. Enten kan du købe noget sjovt spiseudstyr i plastik, som barnet kan bruge i hverdagen, ellers kan du købe noget lidt finere service, som kan bruges når bordet skal dækkes pænt.
Ligegyldigt hvilken gave du vælger, så handler det blot om at lægge gode tanker bag gaven. Og hvis du stadig er en smule i tvivl, så er der heldigvis en masse inspiration og mange flere gaveideer at finde derude.

Be the first to comment

Leave a Reply