3 kreative gaveidéer

god gave

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Mange oplever, at det kan være svært at blive ved med at finde på nye gaver til venner og familie. De fleste oplever, at folk siger, at de ikke ønsker sig noget, da de ikke mangler noget – eller også kan de bare ikke finde på noget. Det er den samme sang hvert år. Og som giver vil man jo gerne have, at det er noget specielt – noget, der overrasker, men som modtageren stadigvæk bliver glad for.

Gavegivning er en svær kunst, hvis man ikke følger en ønskeseddel, og man ender som regel med at tage en chance, hvis man køber noget, som modtageren umiddelbart ikke ønsker sig. For at give dig lidt inspiration kommer her tre gaveidéer, der har kreativitet i højsædet.

Staffeli

Et staffeli er en rigtig god gave til ham eller hende, der godt kan lide at tegne, male og udtrykke sig gennem det. Det giver modtageren et rum at fordybe sig i langt væk fra dagligdagens trummerum og en platform, hvor vedkommende kan komme af med sine tanker og udfolde dem på et lærred. Der findes mange slags staffelier – til de store lærreder og de mindre lærreder, hvor de første spæde skridt bliver taget som kunstner. Malericentralen-kreativ.dk har et bredt udvalg af staffelier, og du vil således kunne finde lidt af hvert uanset alder og brug, og om gaven er til ham eller hende.

Strikketøj

En anden populær gaveidé, der er kommet igen, er strikketøj og hækleudstyr. Strikning og hækling er jo ellers forbundet med traditionelle – ja nogle personer vil sige gammeldags – måder at udfolde sig selv på. I det moderne samfund fokuserer man i stedet på hyggen i det at strikke et stykke tøj. På samme måde som at male og tegne, er det jo en proces, som skrider langsomt frem – og netop det, at det er noget, man kan let kan vende tilbage til, gør det til et værdsat frirum for mange.

Plantebokse

I modsætning til de to andre er plantebokse et nyere fænomen til den kreative sjæl. Med plantebokse får man mange anvendelsesmuligheder, da brugen af dem varierer – og kan skifte over tid. Typisk anvendes de dog indendørs som et indretningselement, der fungerer i de fleste rum. Som ordet antyder, benyttes de fleste plantebokse til at have planter i.

Nogle mennesker vælger at bruge plantebokse til at plante et mindre bed med muld og det hele, som kan tåle indeklimaet. Andre vælger at fylde boksen med potteplanter, så det får det samme udtryk, som hvis det var med plantemuld, men på en lidt mere kontrolleret facon. Andre vælger helt at ignorere planteelementet og bruger plantebokse som et opbevaringsmøbel. Mange vælger dog at kombinere plante- og opbevaringselementet, så de bruger nogle af rummene i planteboksen til opbevaring og andre til potteplanter. Det giver et væld af muligheder for at være kreativ med opbevaring og planter på samme tid i flere forskellige rum. Med et stort udvalg af plantebokse er ferm LIVING et godt sted at starte jagten på din næste kreative gave.

Be the first to comment

Leave a Reply