3 ideer til en flot smykkegave til manden

smykkegave

Der er mange både mænd og kvinder, der er af den overbevisning, at smykker kun er noget, som kvinder skal have i gave. Det er dog langt fra sandheden, idet der også findes en lang række smukke smykker, som man kan give til manden i gave. Det handler blot om at tage et kig online, og så vil man hurtigt opdage de mange gode muligheder, som der byder sig. Og nej, smykker er ikke med til at gøre en mand mere feminin, tvært i mod er de med til at vise, at han tør at stå ved sin maskulinitet ved at gøre noget ud af sig selv og have en sans for de detaljer, der kan være med til at sætte prikken over i’et på ethvert outfit. Herunder får du tre gode bud på smykkegaver, som du kan give til manden.

Vælg en robust kæde i sølv eller en flettet lædersnor

For det første er der i dag mange mænd, der gerne vil gå med et armbånd. Og her er der ikke tale om de tynde og meget simple kæder, som mange kvinder går rundt med, og som ofte også bærer diverse charms. Her er der derimod tale om de lidt tungere kæder eller dem, der er frembragt af læder. De er nemlig med til at give enhver mand et stilrent look, lige såvel som de kan fuldende ethvert outfit. Du skal således blot finde frem til et armbånd, der stemmer overens med mandens stil. For nogle er det mest velset med en tyk kæde i sølv, mens andre hellere vil have en flettet snor i læder.

En halskæde med et vedhæng med betydning

Mange mænd er også begyndt at gå med halskæder, og igen er der her ikke tale om de små tynde kæder med charms og brillanter. Her er der igen tale om de lidt mere bastante kæder, som står helt for sig selv. Det kan dog også være, at manden vælge et mere maskulint vedhæng som for eksempel et dog tag eller noget andet, som der har en betydning for ham. For eksempel er der mange, der synes, det er smart med Thors hammer, mens der er andre, der for eksempel elsker biler, der gerne vil have en sådan til at hænge om halsen.

Et ur slår aldrig fejl

Sidst, men ikke mindst, er der især et smykke, som der aldrig slår fejl, når det kommer til en mand. Og her er der selvfølgelig tale om uret. Det er nemlig noget, som især manden har brugt i de sidste mange år, hvorfor der også findes et meget stort udvalg her inden for. Det er således muligt at finde frem til lige præcis den model, som du tror, at din mand vil blive glad for, og her er det vigtigt, at du tager hensyn til ting, som for eksempel design, farve, størrelse og materiale. Ofte må et ur til en mand gerne være en smule mere bastant og stort i størrelsen, end det gør sig gældende med et kvindeur.

Be the first to comment

Leave a Reply