3 gode tips til, hvordan du kan holde styr på alle dine gaveindkøb

gaveindkøb

I løbet af et år skal de fleste mennesker købe mange gaver til både familie og venner. Fødselsdage, studenterfester, barnedåb, bryllupper og juleaften. Der er mange højtider og begivenheder, der kræver gaveindkøb, og det kan nogle gange være svært at holde styr på, hvor mange gaver man egentlig har købt, og hvor mange penge man har brugt på det. Synes du, at det kan være svært at holde styr på økonomien i tider, hvor der er mange gaveindkøb, så læs med her, og få tre gode tips til, hvordan du bedre kan holde styr på dine gaveindkøb.

Skriv det ned

Et godt tip til, hvordan du kan holde styr på dine gaveindkøb, er, at du skal skrive det ned. Noter alle de gaver, du har tænkt dig at købe, hvor du skal købe dem henne, og hvad de koster. Lav derefter en tjekliste, hvor du kan vinge gaverne af, når du har købt dem. Du kan enten købe en fysisk blok, eller du kan lave listen elektronisk i dine noter på din mobil. Hvis du har en smartphone, kan du i note-appen lave en liste, som du kan tjekke af. Når du skriver det ned, kan du nemmere holde styr på, hvor mange penge du har brugt på gaver, og hvem du har købt til.

MobilePay eller dankort-app

I rigtig mange butikker er det i dag muligt at betale med MobilePay, næsten uanset hvad det er, du køber. Det er nemt og hurtigt at betale med MobilePay, og det smarte ved at gøre dette er, at du altid har dine transaktioner lige ved hånden. Du kan hurtigt gå ind og tjekke, hvad du har brugt dine penge på ved at åbne appen. Det er i dag også muligt mange steder at betale med en dankort-app på telefonen. Når du gør dette, kommer dine kvitteringer automatisk til at ligge inde på appen, hvilket også giver dig et hurtigt overblik over, hvad du har brugt penge på og hvor henne.

Lunar Way

Lunar Way er en relativt ny banking-app, der gør det nemt og overskueligt for dig at holde styr på din økonomi. 80.000 personer har allerede downloadet denne app, så man kan godt sige, at den har fundet sit indpas på det danske marked. Lunar Way er lavet i samarbejde med Nykredit, hvilket vil sige, at du får oprettet en konto hos Nykredit, når du bliver kunde hos Lunar Way. Lunar Way-appen er en måde, hvorpå du bedre kan holde styr på din økonomi. Lunar Way gør nemlig brug af lækkert design og opdelinger af dine transaktioner, så du kan få et hurtigt overblik over, hvad du bruger penge på. Med en kategori, der hedder gaveindkøb, kan du nemt få overblik over, hvad og hvor mange penge du har brugt på dine gaveindkøb. Inde i appen kan du også tage billeder af dine kvitteringer og gemme dem, så du altid har dem lige ved hånden. Lav også mål inde på appen, hvor du kan spare op til eksempelvis gaver. På den måde kan du løbende sætte penge ind og spare penge op til de gaver, du skal have købt. Læs om Lunar Way her.

Be the first to comment

Leave a Reply