3 gode grunde til at få en Staffordshire bull terrier

Har du også før overvejet, om du skal have hund? Så har du sikkert også tænkt over de forskellige hunderacer og hvilken en, du skal vælge. Det kan være, du stadig er lidt i vildrede. Du kan jo altid overveje at få en Staffordshire bull terrier? I denne artikel kan du læse lidt mere om, hvad man kan forvente af denne hunderace. Så skal du nok blive lidt klogere på, om det er noget for dig.

Virkelig familieegnet hund

De Søde og familieegnede Staffordshire bull terriers er rigtig gode til større familier. Staffordshire bull terrier er en meget kontaktsøgende hund, og den kan godt lide at være sammen med sine mennesker. Hvis du gerne vil have en hund, som selv opsøger kontakt, og som gerne vil være sammen med dig og din familie, så kan du med fordel overveje, om du skal have en Staffordshire bull terrier.

Den kan være sammen med børn

Hvis du træner din Staffordshire bull terrier korrekt, så kan den sagtens lære at finde ud af at være sammen med børn. Det er vigtigt, at man lærer hunden at stoppe, når man siger ”stop”, så den ved, når legen ikke er sjov længere. Det er nemlig noget af det, der godt kan være lidt udfordrende med Staffordshire bull terrier og børn. Det kan dog sagtens lade sig gøre at få de to til at leve i harmoni sammen.

En intelligent hund

En Staffordshire bull terrier er en intelligent hund, der har brug for at blive stimuleret. Det er vigtigt for denne hund, at man har tiden til at træne den. Den tager ikke så godt imod skældud, så det er bedre at have en bestemt tone, når hunden skal lære, hvad der er forbudt, og hvad der ikke er.

Be the first to comment

Leave a Reply