3 gadgets som du ikke kan undvære på din ferie

Nu er tiden langt om længe kommet til at indhente de udskudte rejser og få sin rejselyst styret. Hvis du skulle have glemt hvilke elektronikgadgets der er uundværlig for dig når du rejser, kan du her læse om 3 gode bud.

Powerbank  

Ironisk nok er elektronik lige så nyttesløs uden strøm, som det er en livredder med. Derfor er en powerbank essentiel på rejsen, for man er ude på tur, ved aldrig hvornår man igen får mulighed for at lade sine diverse elektroniske udstyr op igen. Så hav altid en powerbank med dig, hvis du skulle fare vild, så du altid kan ringe til en taxa, alarmcentral eller bruge din gps.

Høretelefoner

Rejser og lange ture kan være stressende, for at sige det mildt. Ofte er det støj, der er skyld i det – det kan være flymotorer, grædende babyer eller højlydte ledsagere på turen. Men med et par af de bedste høretelefoner kan flyrejser, bilture og togture hurtigt blive en fredelig tid med din yndlingsmusik, podcasts og film. Midt i kaos kan man finde ro med et par støjreducerende hovedtelefoner. Men kun ikke alle af disse hovedtelefoner kan tilbyde den skarphed, fyldige bas og effektive støjreduktion, som man som flypassagerer er på udkig efter.

E-bogslæser

Enhver erfaren rejsende ved, at en god e-bogslæser er afgørende. Der er ikke noget som at læse en god bog på ferien. Selvom der findes diverse app’s hvor de kan blive læst højt for dig, kan det ikke sammenlignes med når man selv læser. Fordelen ved disse er at det føles som at have en ægte bog, men den fylder mindre, og du kan have rigtig mange at vælge mellem på én. De har en stor skærm, tynd konstruktion og lang batterilevetid. Dette er din bedste ven ved poolen eller på lange transportture.

Be the first to comment

Leave a Reply