3 anderledes og kreative gaveidéer til din partner

Julegaverne

Står du over for en kommende årsdag eller bryllupsdag med din partner? Har din kæreste snart rund fødselsdag? Står julen for døren, og mangler du stadig en julegave til din partner? Ja, flere gange i livet møder du gang på gang en årsag, hvor du skal finde en perfekt gave til din partner, og måske det efterhånden skorter på kreative og anderledes påfund, som kan overraske og slå benene væk under din partner? Det forstår vi skam godt.

Det kan være en vanskelig opgave at skulle forny sig år for år, og der er måske endda en usagt forventning om, at du rent faktisk overgår dig selv hver eneste gang. Er det en situation, du kan nikke genkendende til, og mangler du inspiration til, hvordan du finder en kreativ og nytænkende gave til din partner? I så fald er du landet det helt rette sted. I dette indlæg giver vi dig tre anderledes og kreative gaveidéer til ham eller hende, som med sikkerhed vil overraske og blive husket mange år ind i fremtiden.

Læs med nedenfor, så du kan få sat gang i gavekøbet.

God læselyst!

Romantisk middag for to – hvor I selv er de ”professionelle” kokke

Den første gaveidé kan ved første indtryk måske synes klassisk og ikke særlig nytænkende. Vi har nemlig at gøre med den sikre vinder: en romantisk middag for to. Men i denne udgave nyfortolker vi middagen ved, at du og din partner rent faktisk selv skal stå i køkkenet og køre service. Med et lille kokkekursus for to kan I hygge jer sammen som ”professionelle” kokke og kreere et lækkert måltid, som I kan nyde bagefter i intime omgivelser. En klassisk gave i nye klæder, der vil være et sikkert hit.

Køb en flot wallsticker med verdenskort – som kreativt rejsegavekort

Hvem ville ikke elske at få et rejsegavekort af sin elskede? Alligevel er det set mange gange før, og derfor foreslår vi en lidt anderledes udgave af gavekortet, der uden tvivl vil ramme plet. Køb en flot wallsticker med verdenskort, som du nemt og hurtigt kan hænge op på væggen i jeres fælles bolig. Denne wallsticker kan således fungere som et kreativt gavekort, der akkompagneres af en udenlandsrejse for to. Og så får I samtidig et skønt og dekorativt minde på væggen efterfølgende.

Klippekort til ydelser – den personlige, billige og kærlige løsning

Den sidste kreative gaveidé er lige så billig, som den er personlig, hvilket er to rigtig gode ting i de flestes optik. Gaveidéen går ud på, at du selv laver et lille klippekort (eventuelt udformet som et traditionelt busklippekort), der giver din partner ti personlige serviceydelser fra dig – eksempelvis massage, madlavning, rengøring eller andre søde ting. Din partner kan således anvende sine klip når som helst og hvor som helst, når behovet og lysten opstår. En sød, kærlig og anderledes gave, der er lagt kræfter og tanker bag – og det går som regel altid lige i hjertet.

Vi håber, at du med ovenstående tre idéer til kreative gaver har fået lidt mere mod på og fornyet energi til selv at kaste dig ud i nytænkningen. Det er kun fantasien, der sætter grænser her.

Be the first to comment

Leave a Reply